Milli Takým yardýmcý antrenörü Tayfur Havutçu: Basit gollerle maðlup olduk. Çok üzgünüz. Bu serüveni son maçýmýz da güzel bir sonuçla bitirmek istiyoruz.
Milli Takým yardýmcý antrenörü Tayfur Havutçu: Basit gollerle maðlup olduk. Çok üzgünüz. Bu serüveni son maçýmýz da güzel bir sonuçla bitirmek istiyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tayfur Havutçu: Biz Ukrayna maçýndan sonra bir deðiþiklik yaptýk. Kesinlikle oyuncularýn kadro belirlemesi gibi bir þey olamaz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Tayfur Havutçu: Benim döneminde de oyuncu tercihleri tartýþýlýrdý. Buna saygý duyulmasý lazým. En iyi þekilde seçmeye çalýþýyoruz.
Tayfur Havutçu: Arda Turan kaptanýmýzdýr. Yapýlanlarý doðru bulmuyorum. Islýklanmasý güzel bir tablo deðildi. Elinden geleni yapmaya çalýþtý
Yýldýrým Demirören'in istifaya hazýrlandýðý ve bu konuda kararlý olduðu öðrenildi. (DHA)
Arda Turan, Burak Yýlmaz, Caner Erkin'in yaný sýra Nuri Þahin ve Volkan Þen de sakatlýklarý nedeniyle kadrodan çýkartýldý.
Þu anda Vodafone Parkta oynayanlari seyretsinler.... Belki ilham alirlar...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Ruhsuzlar izlesinler de utansýnlar eðer birazcýk utanmalarý varsa.
Sabýr Taþý...
Mantýk sizi A noktasýndan B noktasýna götürür. Hayal gücü ise her yere.
Yer Ýmleri