Fatih Terim: Prim konusu gazete müdürleriyle hiç konuþulmadý! Kimin kime hizmet ettiði açýk! Þansal'ýn söylediðine katýlýyorum.
Fatih Terim: Prim konusu gazete müdürleriyle hiç konuþulmadý! Kimin kime hizmet ettiði açýk! Þansal'ýn söylediðine katýlýyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fatih Terim: Fatih Terim'den korkuyorsunuz diye diye, herkesi bu algý içerisinde hazýrladýlar.
Fatih Terim: Maçlardan bir gün önce tam sayfa gazetelerinizde neler yazdýnýz. Hatýrlayýn. Attýðýnýz iftiralar için bir kez aradýnýz mý?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fatih Terim: Milli maç döneminde bize huzurlu bir kamp yaþatmadýlar. Biz ne yaptýk da bunu hak ettik?
Fatih Terim: Kimin kime avukatlýk yaptýðýna bakmak lazým. Kötü insanlara her zaman hazýrlýklý olmalýyýz
Fatih Terim: Öyle söylenilen gibi 2 sýra arkamda olmadý olay. 12 sýra vardý.
Fatih Terim: Ne zaman uçaktan indim, kendi arabama bindim, bana her þeyi tam olarak anlattýlar. "Yatýn, sabah hallederiz" dedim..
Fatih Terim: Kim varsa, yüzüme söyleyebiliyorsa gelsin söylesin!
Fatih Terim: Bana telefonda ya da yüzüme kimse bunu diyebilir mi? "Bunlarý bunlarý gönderirsen milli takýma gelirim" diye...
Fatih Terim: Bir kýsmý formsuzluk, bir kýsmý oradaki olaylara müdahale etmedikleri için.. Gönlümün kýrýk olduðunu ifade etmeyeyim mi?
Fatih Terim: Ýçime sinmeyerek aldým dedim, daha ne diyeyim?
Fatih Terim: Ýnsan sevdiði kiþilerden beklemediði hareketler görürse üzülür.
Fatih Terim: Milli Takým herkese açýk. Ben olduðum sürece kimse forma giyemez gibi iddialý sözler söylemeyi sevmiyorum.
Fatih Terim: Volkan Demirel de milli takým formasý giyebilir. Volkan Babacan þu anda iyi bir durumda. Ýyi de oynuyor.
Fatih Terim: Burak'ýn primini ben yazmadým bu bir. Ýkincisi arkadaþlarýmýz primleri hesaplarken yüzdelere göre hesaplamýþlardýr.
Fatih Terim: Prim konusunda bir kasýt yoktur. Ne olursa olsun prim listesinin sýzmasý ve benim kontratýmýn sýzmasý ayýptýr!
Fatih Terim: Sanki ben gayrimeþru çalýþýyormuþum gibi kontratýmý yayýnlýyorlar "Buldum" falan diyerek... Bu çok ayýp...
Yer Ýmleri