Fatih Terim: Yýldýrým Demirören bana sarýlarak "Hocam daha yapacak çok þeyimiz var" dedi. Böyle bir þeyin asla söz konusu olmadýðýný söyledi
Fatih Terim: Yýldýrým Demirören bana sarýlarak "Hocam daha yapacak çok þeyimiz var" dedi. Böyle bir þeyin asla söz konusu olmadýðýný söyledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fatih Terim: 26 Temmuz Çarþamba günü sabah saatlerinde Ali Dürüst ofisime gelerek, Riva'da Yýldýrým Demirören, Cengiz Zülfikaroðlu ve Servet Yardýmcý ile yaptýklarý toplantýda Alýnan kararýn görevime son verilmesi olduðunu bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fatih Terim: Ben de þaþkýnlýkla Ali Dürüst'e "Bu önemli iki maç arifesinde mi?" diye sorduðumda "Maalesef öyle" dedi.
Fatih Terim: Servet Yardýmcý'nýn bunun bir an önce yapýlmasýný istediðini söyledi. Kararý, Yýldýrým Demirören'den duymak istediðimi söyledim
Fatih Terim: Daha sonra Yýldýrým Demirören ile Levent'te buluþtuk. Kendisi bu kararý teyit etti. Kendisine gerekçeyi sordum.
Fatih Terim: Bana gerekçe olarak 'hocam seni çok yýprattýlar, senin üzerinden de bizi yýpratýyorlar' dedi.
A Milli Takým'ýn yeni teknik direktörü Mircea Lucescu oldu.
Milli Takýmýmýzýn, 2 Eylül 2017 Cumartesi günü Ukrayna ile deplasmanda oynayacaðý 2018 FIFA Dünya Kupasý Avrupa Elemeleri I Grubu karþýlaþmasýný, Ýspanya Futbol Federasyonu'ndan David Fernandez Borbalan yönetecek.
Ukrayna'nýn Kharkiv þehrindeki Metalist Stadyumu'nda TSÝ 21.45'te baþlayacak müsabakada Borbalan'ýn yardýmcýlýklarýný Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla yapacak. Maçýn dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.
A Milli Takýmýmýzýn, 5 Eylül 2017 Salý günü Hýrvatistan ile Eskiþehir'de oynayacaðý 2018 FIFA Dünya Kupasý Avrupa Elemeleri I Grubu karþýlaþmasýný, Ýngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.
Eskiþehir Yeni Stadyumu'nda 21.45'te baþlayacak müsabakada Atkinson'ýn yardýmcýlýklarýný Stephen Child ve Gary Beswick yapacak. Maçýn dördüncü hakemi ise Robert Madley olacak
2018 FIFA Dünya Kupasý Elemeleri'nde Ukrayna ve Hýrvatistan ile oynayacaðý karþýlaþmalar için bugün Ýstanbul'da kampa giren A Milli Takým'ýn aday kadrosunda deðiþiklik yapýldý.
Beþiktaþ A.Þ. futbolcusu Oðuzhan Özyakup, A Milli Takým kadrosuna dahil edildi.
Harun Tekin'in sakatlýðý nedeniyle aday kadrodan çýkmýþ, yerine Atiker Konyaspor'dan Serkan Kýrýntýlý çaðrýldi
Yer Ýmleri