bu akdroyu bu hale getirn kim
14 yabancýya olur veren kasýntý ile tüpçü biri federasyon baþkaný biri koordinatör
toplasan 2 si bir adam etmez
bu akdroyu bu hale getirn kim
14 yabancýya olur veren kasýntý ile tüpçü biri federasyon baþkaný biri koordinatör
toplasan 2 si bir adam etmez
bir halt olacaðý yok.
Yav adamlarýn ilk golü ofsayt ikincide outa çýkan toptan ama 90 deðil 900 dakika da oynasak yenmemizin imkaný yok, yazýk Türkiyemin boþa giden paralarýna.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabýr Taþý...
Mantýk sizi A noktasýndan B noktasýna götürür. Hayal gücü ise her yere.
Topal, Þener, Ozan yahu bunlarla olmaz arkadaþ bunu görmek için ne olmak lazým acaba.
Sabýr Taþý...
Yav takýmýn neresini eline alsan falso, saymakla bitmez, ne olacak bu halimiz. En tepeden baþlýyor yanlýþlar silsilesi dibine kadar her konuda sýkýntýlý yazýk.
Sabýr Taþý...
Ukrayna 2 Türkiye 0 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Lucescu: Oyuncularýmla konuþtum, gerekeni onlara söyledim. Ukrayna bizden daha iyiydi, zaferi hak ettiler. Hakem hatalarý ile de beslendiler
Lucescu: Hakem deðil söylemek istediklerim, ben kendi oyunumuzdan memnun deðilim. Ukrayna fizik olarak daha hazýrdý. Daha hýzlýydý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Lucescu: Ukrayna'da her hafta oynayan oyuncular olduðu gözüküyor. Bizde ise öyle deðil.
Lucescu: 3 gün içinde farklý bir ekip görmeyi umut ediyorum!
Lucescu: Evimizdeki maça farklý bir þekilde çýkmamýz lazým. Kazanmayý ümit ediyoruz.
Yer Ýmleri