Yahu hadi bunlar comez de... bu Turkish'in ne isi var bu topikte. Kendisi tecrubelidir, saglam yere basar. Onu da mi VIOP kumarhanesine cektiniz???
Yahu hadi bunlar comez de... bu Turkish'in ne isi var bu topikte. Kendisi tecrubelidir, saglam yere basar. Onu da mi VIOP kumarhanesine cektiniz???
Sn 666 selam
Burdayým buyrun birþey sormak istiyorsanýz?
Ama öncelikle ben size þunu sorayim. Niyet okumaktan hoþlanmýyorum. Taktýðýnýz lakabý þirinlik olsun diye mi yoksa kötü bir niyetle mi taktýnýz? Þirinlik için ise teþekkür ederimEðer kötü bir niyet var ise sizi Sn Dore den Dorycik e getiren süreçte ne yaþamýþ olabiliriz bana açýklar mýsýnýz? Gerçekten merak ediyorum. Ne olduda böyle oldu?
Enerjimizi boþa sarfetmeyelim dedim. Ama herþeyin bir nedeni de var diyorum.. Nedeni merak ediyorum sadece.
Birincisi neymis? Nemo mu yoksa???
Ben orda hic dore gormedim ki, onu hep dory olarak okudum. Ihtiyar gibi gozlerim mi bozuldu ne, o da 2021 konserini koymus 2001 konseri saniyor. Muahahahaha.
Haata tozbembe bakan birine karsi nasil bir kotu niyetim olabilir ki.
Birincisi Oyunbozan Ralph![]()
https://www.sinemalar.com/film/192962/oyunbozan-ralph
Ben hayata tozpembe bakmýyorum. GerçekçiyimKötü niyeti kimseye konduramýyorum ama yine de sormak istedim bir an dalga geçtiðinizi sanýp. Hadi bu da benim zaafiyetim olsun.
Sevgiler ve hoþçakalýn þimdilik![]()
Yer Ýmleri