-
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
mevcut bu hesap benim adıma değil..bu pc den işlem yapmıyorum.... ben salakmıyım sosyal medyanın kullanıldığı bir ortamda gerçek işlemleri yapayım..hemde gerçek kimliğimle
araba arkasına yapıştırma yaparlar babam sağolsun diye... bende arkadaşım saolsun diyorum

Eyvallah 
https://www.youtube.com/watch?v=BbLigBL64WY
Hayat hoş gerisi boş
-
-
şimdi asıl konumuz çamaşır ...değil tabiki
asııl konumuz yarın....
bizi ilgilendiren endeksler işi ortada bıraktı..... bu gece seansı da yatır kaldır geçer...belki kapanışa rengini belli eder..oda belki.... ama yarın...ya direnç geçilecek ya tam tersi olacak ... her ikisinin aynı gün olasılığı da yüksek ...yatır kaldır formasyonu....temkinli devam...heyecana kapılan dayak yer şimdiden söyleyeyim
-

Originally Posted by
MR&MRS
selamlar...seninde inşallah
-
arkadaşlar bana müsade ben kaçar.... bu gecelik aşkımı piyasada yaşamıyacam...ustamın dediği gibi reel hayata döndüm

yarın görüşmek üzere ....iyi akşamlar...bol kazançlar....
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
arkadaşlar bana müsade ben kaçar.... bu gecelik aşkımı piyasada yaşamıyacam...ustamın dediği gibi reel hayata döndüm

yarın görüşmek üzere ....iyi akşamlar...bol kazançlar....
Usta dediğin öncesinde çıraktır ..konuşmuştuk...
İyi akşamlar ..bol kazançlar 
https://www.youtube.com/watch?v=SB9piGSP0-k

Originally Posted by
Rock'n Roll
şimdi asıl konumuz çamaşır ...değil tabiki

asııl konumuz yarın....
bizi ilgilendiren endeksler işi ortada bıraktı..... bu gece seansı da yatır kaldır geçer...belki kapanışa rengini belli eder..oda belki.... ama yarın...ya direnç geçilecek ya tam tersi olacak ... her ikisinin aynı gün olasılığı da yüksek ...yatır kaldır formasyonu....temkinli devam...heyecana kapılan dayak yer şimdiden söyleyeyim

Hayat hoş gerisi boş
-
Piyasalar çok coşkun
Fdow yeşil ,Fdax yeşil ..vobyade yeşil
134900
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-