Originally Posted by sinterklass 169950 den yarım poza dönecek şekilde yazdım 170950 demek istemiştim
bol şans sinter, ben düşecek diye beklemekten bıktım longçular parayı koyacak yer bulamıyor artık ne borsaymış be abi
Originally Posted by narin bol şans sinter, ben düşecek diye beklemekten bıktım longçular parayı koyacak yer bulamıyor artık ne borsaymış be abi Aynen öyle narin hocam Size de bol şans sabah işten çıkmıştım yazamadım o hale geliyorum.. İyi cesaret ama tabi hep farklı işi yapan kazanıyor.
Originally Posted by sinterklass Aynen öyle narin hocam Size de bol şans sabah işten çıkmıştım yazamadım o hale geliyorum.. İyi cesaret ama tabi hep farklı işi yapan kazanıyor. 15 yıl vardiyalı çalışmış biri olarak o lanet gece vardiyasını iyi bilirim o uykusuzlugun üstüne vadelide pozizyon açmak o duyguyu da biliyorum sinter seninki daha büyük cesaret bence benimki spot beklerim sıkıntı yok umarım düşer sen kazanırsın dostum
Originally Posted by sinterklass 170950 demek istemiştim 450 den kapattım Allahtan - değilim 15 TL kalmış
171625 1/4 S tekrar
https://twitter.com/LEVENTASLAN91/st...068919812?s=20 şöyle bir mutlu olamadık
Originally Posted by narin 15 yıl vardiyalı çalışmış biri olarak o lanet gece vardiyasını iyi bilirim o uykusuzlugun üstüne vadelide pozizyon açmak o duyguyu da biliyorum sinter seninki daha büyük cesaret bence benimki spot beklerim sıkıntı yok umarım düşer sen kazanırsın dostum Anladığınızı inanın anladım narin hocam, teşekkür ederim. İnşallah hepimiz kazanırız.
Forum Rules
Yer İmleri