Originally Posted by mert45 Baþkaným sizin en sevdiðim özelliðiniz mutevazi ve samimiyetiniz ..geçen özel den paylaþtýðýnýz aklýmda bilirsiniz ben hiç ama hiçbir þeyi unutmam ..sadece ,zamanlama .. Hörmetler Akrep burcumusun
Originally Posted by baba_baskan mert kardeþim sanki bir oyun var. Bilançolarýn arkasýna saklanmýþ bir sinsilik var izlemek daha keyifli Hitap þekli hazettiðim bir þekil deðil ..daha önce defalarca belirttim ..bir daha görmeyim
Hayat hoþ gerisi boþ
Originally Posted by baba_baskan Akrep burcumusun Þaþýrtýcý bir þekilde hep öyle derler bak yemin ederim hep öyle derler ,gerçek hayatýmda bile ..halbuki defalarca burda yazýldý ..Terazi .. Okumuyorsunuz iþte ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=470 Burdan itibaren okuyun ..zararý yok ..faydasý var ..bak inanýn ..okuyun ..
Originally Posted by mert45 Hitap þekli hazettiðim bir þekil deðil ..daha önce defalarca belirttim ..bir daha görmeyim yok ben diðerleri gibi kardeþim kelimesini kötü anlamda kullanmadým. gerçek anlamda kullanmýþtým. ayaðýmý denk alýrým
Originally Posted by mert45 Þaþýrtýcý bir þekilde hep öyle derler bak yemin ederim hep öyle derler ,gerçek hayatýmda bile ..halbuki defalarca burda yazýldý ..Terazi .. Okumuyorsunuz iþte .. akreplerin en büyük özelliði unutmamak. saklar bekler bekler.lank diye yapýþtýrýr lafý ondan. yükselen akreptir
Originally Posted by mert45 Yaklaþýk 1 saat önce bugünün rengi lacivert demiþti þimdi beyaz diyor .. 4488.00 Döndü dolaþtý ayný yere geldi
Originally Posted by baba_baskan yok ben diðerleri gibi kardeþim kelimesini kötü anlamda kullanmadým. gerçek anlamda kullanmýþtým. ayaðýmý denk alýrým Ben seni biliyorum zaten ..akýllýsýn
Forum Rules
Yer Ýmleri