Temettünün, toplam portföy büyüklüðüne katkýsýný matematiksel olarak anlatabilir mi birisi? Anlamak isterim.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Anlatamaz, böyle bir þey yok zaten. Ýkisinde de yok.
Tartýþma 7. gönderide bedelsiz temettüden iyidir denince benim 14. gönderide neden iyidir yatýrýmcýnýn cebine paramý koyar mesela sorumla alakalý.
Temettü yatýrýmcýnýn cebine para koyar, ortaklýk oranýnýz aldýðýnýz paraya raðmen ayný kalýr. Hatta aldýðýnýz temettü ile dönüp ayný hisseden alýrsanýz ortaklýk payýnýzý arttýrma olanaðý saðlar.
Bedelsizde durduk cebinize para girmez, ortaklýk payýnýzý arttýrma durumunuz olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Temettü candýr,temettüden vergi ödemek isremiyorsan PAGYO.
Vergi veririm dersen uzun vade SODA VE SODSN
Topiðin ismi düzenli temettü verenler olsaydý daha uygun olurdu.. Þu an düzenli temettü ödeyip nispeten karlýlýðýný korumayý baþaran 2008 teknik rasyolarýna dönen, döviz borcu düþük, hisse taramasý yapýyorum ve uzun vade yatýrým stratejisi için ADEL, AKÇANSA GÖZÜME ÝLK 2 ÇARPAN HÝSSE... Yurt içi satýþlarda býçak gibi düþme olsada nispeten karlýlýðý koruyan ve temettü politikasýndan bugüne kadar taviz vermeyen ttrak 3.cü gözüme çarpan þirket..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yönetim onay verirse baþlýðý düzenli temettü ve bedelsiz veren þirketler vb. deðiþtirebiliriz.
Bir de ilk gönderiye hisselerin listesini/sürekli güncellemesini yapmak istiyorum gelen yanýtlara göre ama maalesef gönderiyi deðiþtiremiyoruz.
Bu arada ADEL 1997'den beri aralýksýz temettü vermiþ.![]()
Yer Ýmleri