Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Sa deðerli arkadaþlar.ben bedeli öncesi 3000 lot aldým. Sonra bedeli oldu. Þimdi hesapta 3000 e ve 3000 normal hisse görünüyor. Ben herhangi bir para ödemedim ve banka da otomatik çekim yapmadý. Merak ettiðim su bendeki normal hisseleri satsam bedelliden görünen hisselerde de satýþ oluyormu otomatikman. Tþk ederim.herkese bol kazançlar inþallah.
LG-H930 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.90 ile Yarýsýndan fazlasý tarafýmca postalanmýþtýr,alan hayrýný görsün,diðer talimat verdiklerim hala hesapta görünmüyor,sattýkarýmý alan hayrýný görsün![]()
Sn refaba evet satýþta r yapamýyorum. Hatta bugun sabahki o rallide satmak istedim ama r kafalý karýþýrdý gitti o kadar kar(
Neyse O zaman bankayý arayýp bedelliden gelen r hisselerini almak için talimat vereyim diyorsunuz deðilmi. Kusura bakma acemiyim bu konuda.LG-H930 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R satamazsýn tahtadan kalktý,hemen yatýrým danýþmanýný ara,yada çalýþtýðýn bankaya git bedelliye gir,bedelli sana 1 tl ile yansýyacak,mutlaka bedelli hakkýný kullan yarýn saat 16'ya kadar,hesabýnda açýkta nakit bulundur katýlacaðýn bedelli miktarý kadar...katýlýrsan muzzam para kazanýrsýn !!!
Tmm çok tþk ederim.aradým bankayý hesapta para olmasý yeterli dediler. O zaman 3000 lot için 3000tl ödeyince 3000 e hisse olacak galiba. Neyse bekleyip görecez artýk. Keske sabah verseydim e hisseleri en azýndan 500 gayme karý kaçýrdýk.olsun prkab daha iyi yerlere gelecek ümidi taþýyorum.
Selamlar..LG-H930 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 3 gören hissede kar satýþlarý geldi 2.52 gösterdiler...þu an 2.50-60 arasý oyalanýyor...bedelliye katýlanlarýn kazancý,yada 2.20 fiattan alanlarýn kar hanesine %35 yazýldý![]()
Yer Ýmleri