Nasýl bir bedelli yapacak okumadým ama normal ise sayýn tevres sizin yaptýðýnýz hesap doðru 1 nominal hisseye 1 tl üzerinden %29 bedelli yaptýðýnda hisse baþý 0.29 kuruþ bedelli düþer bedeli bedelsiz 1 pay 1 nominal deger ustunden hesaplanir farklý ise gsray daha önce yaptýðý gibi hisse o vakit 36 lira falandý herhalde hisse baþý 10 tlden baþvuru yapýp onaylanmýþtý ve bedelliyide öyle yapti genede bi baþvuruya bakmak lazým..
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ýrmak kuruduðunda, son aðaç yok olduðunda, son balýk öldüðünde; beyaz adam paranýn yenmeyen bir þey olduðunu anlayacak.
Þirket bedelliyi nominal deðeri olan 1 tl den yapmýyor, primli olarak 2,39 tl den yapýyor.Spk baþvurusunda da bu durum belirtilmiþ,
Ben normal olaný yazdým ve bi baþvuruya bakmak lazým demistim sizin dediðiniz gibi 2.39 fiyat üzerinden yaptýðýna göre baya farklý bi fiyat çýkar bi daha hesaplamam gerekecek ytd..
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ýrmak kuruduðunda, son aðaç yok olduðunda, son balýk öldüðünde; beyaz adam paranýn yenmeyen bir þey olduðunu anlayacak.
Ödemeler hangi tarihte yapýlacak
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tþkler
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünde söyledim,bilanço iyi miydi hayýr iyi deðildi... ama beklenenden çokta farklý deðildi.þirket bedelli gerekçesinde kar edemeyiþinden bahsederken yüksek kar beklemek çok mantýklý deðildi.
Umarým dün satmak isteyenler bugün karlý bir þekilde satabilmiþtir.
Kalanlara bol kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri