adami boyle cizerlerrr.
adami boyle cizerlerrr.
Ýhale süreçleri ile ilgili bu iþlerle az çok uðraþmýþ biri olarak kabul ederseniz nacizhane birkaç bilgi vermek isterim.
1. Ekap ta yayýnlanan bilgilere göre ihale Kamu ihale kanununa tabi olarak açýk ihale usulü ile 14 Eylül 2017 tarihinde yapýlmýþ.
2. Ýhale tamamlandýktan sonra ihale komisyonu hemen bir karara varmaz ve bu konudada belirtilmiþ bir süre yoktur.
3. Bu iþ 1 hafta da sürebilir 1 ayda sürebilir. Burada ilk etapta ve en önemli olan verilen teklifin, idarece belirlenen yaklaþýk maliyetin üzerinde olup olmadýðý, üzerinde ise ne kadar üzerinde olduðudur. (Ýhale anýnda yaklaþýk maliyet açýklanýr bu belirtilmemiþ.)
4. Daha sonra khk gereði ihale üzerinde kalacak þirketin terör örgütleriyle iltisaklý olup olmadýðý sorgulanýr.
5. Eðer hiçbirinde bir sorun yoksa komisyon kararýný yazar ve 5 iþ günü içerisinde ihale yetkilisinin onayýný alýr. (Bu arada ihale yetkilisi ihaleyi iptal etme yetkisine sahiptir.)
6. ihale yetkilisi kararý onayladýktan sonra komisyon 3 gün içerisinde ihale sonucunu isteklilere bildirmek zorundadýr.
7. Ýhale sonucu bildirildikten sonra 10 gün karara itiraz eden olabilir düþüncesi ile beklenir.
8. Herhangi bir þikayet olmazsa ilgili firma kati teminatý (%6) karar pulu ve sözleþme bedelini yatýrarak (%0,569)(%0,948) ve gerekli evraklarý hazýrlamak üzere sözleþmeye davet edilir.
9. 10 gün içerisinde sözleþme imzalanýr.
Aþaðý yukarý özetlenmiþ hali ile ihale süreci yukarýdaki gibi yürür. kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
BEN KÝMÝMKÝ YATIRIM TAVSÝYESÝ VEREYÝM, TAVSÝYEM OLSA KENDÝME VERÝRÝM. YTD.
enejiyi v.b enzerlerini kablosuz iletilene kadar kabloya devam.alima devam.daha girilen ve sonuc beklenen daha buyuk ihaleler var.vede girilecek.fabrika tam kapasite ilk dafe bu sene calisiyor.arayin sorun 3 vardye vede mesaili calisiyor..
dayi o senin dedigin eskidendi.milletin kafasini bulandirdiginiz yetmedimi.satin kardesim burda ne isiniz var allah allah.reis hayirli olsub demis is bitmis.spek fazla mal alamadi 4 gundur sizimi gonderiyor.bu spek adamlarina inanip mal satmayin.ey ky sirketi arayin sirketi...
hepsi yaziyor baslangic bitis hadi git isine....
Yukarýda yazdýklarýmdan beðenmediðin hangiside beni spek adamlýðý ile suçluyorsun, ben süreci yazdým. az yede biraz oku, sen iþine gitme internete yaz 4734 kanun ve genel teblið diye karþýna çýksýn. Ýhale ile ilgili 1 kuruþ bilgin yok atýyon doðru yazýlanlarada müdahale etme biliyor sansýnlar.
Birde dikkat ediyorsan bir arkadaþýn gönderisinden alýntý yapmýþým yani 10 gün süreleri var yoksa iptal olur diye yazmýþ. 25 eylülde sözleþme imzalanmazsa bu iþ biti ihale iptal edildi diye düþünmesin arkadaþlar diye bilgilendirme amaçlý yazdým. Herþeye tersinden bakma.
Dostum ihale sürecine azda olsa bilgim var 10 gün içinde imzaya çaðrýlmalari gerekiyor imza hal olunca en geç 15 gün içinde de borsaya bildirmeleri gerekiyor toplam 25 gün en geç tabi en erken 15 gün zaten 10 günü bitmek üzere belkide atmýþlardýr imzayý ama benim þahsi düþüncem beklentili hisseler eninde sonunda gider yt yaparken ekseri beklentili hisseleri tercih ederim gözüm kapalý 3 den girdim bu hisseye aþþa çekdi satmadým çünki en kötü 2.50 olurdu ama 3 den yukarýsý kaç olur kestirmek zor o yüzden ihale sonucu imza filan bu hisseye 3 tavan çektirebilir tb bunlar benim düþüncem ve asla yt tvsiyesi deðildir...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok fazla polemiðe girmek istemiyorum kardeþim, 100 ün üzerinde açýk ihale yapmýþ biri olarak bildiðimi paylaþtým sadece, amacým ky yi korkutmak deðil bilgimi paylaþmak, bakýn ihale metnide herkese açýk, teklifin geçerlilik süresi 120 gün olarak belirlenmiþ. sizin dediðiniz gibi 10 gün içerisinde imzalanacak olsa 20 günlük teklif süresi yeterdi. Neyse beðenin beðenmeyin durum bu.
Þunuda extra ekleyim dedim bugün bende bir miktar hisse aldým. Spek adamý diye söylenen arkadaþa duyurulur.
Yer Ýmleri