ARKADAÞLAR bedelliyi verdimi
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
***PRKAB*** TÜRK PRYSMÝAN KABLO VE SÝSTEMLERÝ A.Þ.( Ýhale Süreci / Sonucu
***PRKAB*** TÜRK PRYSMÝAN KABLO VE SÝSTEMLERÝ A.Þ.( Ýhale Süreci / Sonucu )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Ýhale Süreci / Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
_
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Ýhale Konusu
TKABÇY.10 Referanslý, Ýzmit Körfez Geçiþi Güç Kablosu Baðlantý Projeleri Yapým Ýþi
Ýhaleyi Açan Taraf
Türkiye Elektrik Ýletim A.Þ.
Ýhaleye Teklif Verilmesine Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý
_
Grup Olarak Ýhaleye Girilmesi Halinde Diðer Taraflar
_
Grup Olarak Ýhaleye Girilmesi Halinde Ortaklýðýn Payý
_
Ýhaleye Teklif Verme Tarihi
27/11/2017
Ýhalenin Sonuçlandýðý Tarih
21/12/2017
Ýhale Sonucu
Ýhale Ýptal edilmiþtir.
Ýhale Bedeli
429.866.527 TRY + KDV
Ýhale Bedelinden Ortaklýk Payýna Düþen Kýsým
429.866.527 TRY + KDV
Ortaklýk Payýna Düþen Kýsmýn Kamuya Açýklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satýþ Hasýlatýna Oraný (%)
% 52,10
Açýklamalar
** Ýzmit Körfez Geçiþi Güç Kablosu Baðlantý*Projeleri*Yapým Ýþi için Türkiye Elektrik Ýletim A.Þ. (TEÝAÞ) tarafýndan,*TKABÇY.10*referansý ile düzenlenmiþ olan ihalenin* 27.11.2017 tarihinde*sonuçlandýðýný ve Þirketimizce*sunulan teklifin, bir önceki*ihalede*olduðu gibi ihale kapsamýnda verilen*tek teklif olduðu 27.11.2017 tarihinde Kamu*Aydýnlatma Platformundan duyurulmuþtu.
Ýhale komisyonunun*konu hakkýndaki*14.12.2017 tarihli kararý EKAP üzerinden Þirketimize bugün*teblið*edilmiþ olup, buna göre Ýhale Komisyonunca "ihalede alýnan tek teklifin,*yaklaþýk maliyetin üstünde olmasý ve ihalede yeterli rekabetin saðlanamadýðý*kanaatiyle, alýnan tek teklifin reddedilerek *ihalenin*iptal*edilmesine" karar verilmiþtir.
Bilgilerinize sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Türk prysmian Kablo ve Sistemleri A.Þ.
*
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646622
381 Milyon TL ye ihaleyi iptal edenler 427 Milyon TL ye imza atmaya cesaret edebilirlermiydi.
BEN KÝMÝMKÝ YATIRIM TAVSÝYESÝ VEREYÝM, TAVSÝYEM OLSA KENDÝME VERÝRÝM. YTD.
Ben olsam bir dahaki ihaleye girmem çakal spek fiyat düþürmüþ sanki ihale nedeniyle yüzde 50 arttý ,yersen
Cirosu zaten 1 milyar yarýsý kadar ihale iptal olmuþ. Ýhale neden iptal olur anlamadým.Ýhale tekrar açýlacaktýr ama. Herþey bitmiþ deðil.
Yer Ýmleri