-
türkiyede yabancıların satın alıp sahip olduğu şirketler
1 - alcatel
2 - çimentaş
3 - çimbeton
4 - durdo
5 + f m z p
6 + goodyear
7 - klımasan
8 + konfurd
9 - netaş
10 - pirelli kablo
11 - tire
12 + tuborg
dördü hariç /goodyear / fmzp / konfurd / tuborg / geriye kalan 8 şirket kar etmezler temettü dağıtmazlar genel yönetim giderleri ve pazarlama giderleri ile yaptıkları kar buhar olup uçururlar devlete vergi vermezler vergi kaçırırlar ne spk ne maliye
sen ne yapıyorsun diye sormazlar incelemezler . türkiye gibi bir çiflik bulmuşlar paraları kaçırıyorlar .
yatırım tavsiyesi değildir
-

Originally Posted by
kartopu
türkiyede yabancıların satın alıp sahip olduğu şirketler
1 - alcatel
2 - çimentaş
3 - çimbeton
4 - durdo
5 + f m z p
6 + goodyear
7 - klımasan
8 + konfurd
9 - netaş
10 - pirelli kablo
11 - tire
12 + tuborg
dördü hariç /goodyear / fmzp / konfurd / tuborg / geriye kalan 8 şirket kar etmezler temettü dağıtmazlar genel yönetim giderleri ve pazarlama giderleri ile yaptıkları kar buhar olup uçururlar devlete vergi vermezler vergi kaçırırlar ne spk ne maliye
sen ne yapıyorsun diye sormazlar incelemezler . türkiye gibi bir çiflik bulmuşlar paraları kaçırıyorlar .
yatırım tavsiyesi değildir
Bari şirketin ismini doğru yazın, Pirelli Kablo değil Türk Prysmian Kablo ama
Türkiye'de faaliyet göstermek dışında pek türk olduğu da söylenemez. Genellenecek yabana atılacak bir hisse değil, fakat benim beklediğim finansal güçlülüğü sergileyemediği için ve alım yaptığım hisse sayısını maksimum 5 te tuttuğum için şimdilik listemden dışarı çıktı, ama daha dağınık bir yatırım şeklim olsa mesela 10 hisse birden al sat yapsam bunu da bırakmazdım.
-
Kamuyu aydınlatma ve şeffaflık konusunda en yüksek notu almışlar.
Oysa şirket varlıklarının erçek güncel değerini, yanı şirketin gerçek özsermaye gücünü bilançolara yansıtmıyorlar.
Yatırımcı şirketin aktiflerinin gerçek değeri, şirketin gerçek özsermaye gücünden bihaber bırakılıyor
-

6 günlük işlem pastası . y t d
-

8 günlük işlem pastası . y t d
-

20 aralık dan bugüne takas değişimi y t d
-
-
Diğer mecralarda tavan için zemin oluşuyor diyorlar sanırım bir haber varmış ne diyorsunuz?
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri