-
Daha ortak değilim araştırıyorum.. Teşekkürler bilgi için sizden başka pek bilen de yok galiba
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
-
-
Bu arada prismian group ne kadar iyi niyetli imiş karlarından feragat etmişler sanki yüzde 84 u kendilerinin değilmiş gibi yani sağ cep sol cep meselesi , bu olay hisseyi hepten bırakmamak için , dentici bu olayı yönetimle nasıl planlıyorsunuz çok merak ediyorum yani herkes işin içinde mi yoksa yerli yöneticilerle sen mi oturup planlıyorsunuz
-
Yaw yazmadan edemedim walla , dentici seni gören prismian ve draka sanki hayır kurumu olmuşlar isim hakkini almıyorlar bu sene yani pes , sen Cem Yılmaz dan daha komiksin , Laz Levo sen tiyatrocu olmalıymış sin yeminle , ulan 2,43 den bedelli yapıp 1.5 ye kadar çakmışlar simdi memleketin durumuna üzülüp bu sene isim hakkı vb. (yani haracı ) azaltmislar hahahhhahhha
-
İyi olur iyi bence topuklayacaklar. Misal bu bilanço ya en kötü 2.5 olmalı ama adamlar 4 eder niye ettin demeyiz.
-
nerde bu kablocular.hisse hareket ediyor kimse yok.düşüyor kimse yok.tabi yönetim istediği gibi at koşturur.spekde.
-
gün sonuna doğru şöyle
2,24 üstü atıp 2,30 civarı kapasa ne varda.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri