Sn refaba evet satışta r yapamıyorum. Hatta bugun sabahki o rallide satmak istedim ama r kafalı karışırdı gitti o kadar kar(
Neyse O zaman bankayı arayıp bedelliden gelen r hisselerini almak için talimat vereyim diyorsunuz değilmi. Kusura bakma acemiyim bu konuda.LG-H930 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R satamazsın tahtadan kalktı,hemen yatırım danışmanını ara,yada çalıştığın bankaya git bedelliye gir,bedelli sana 1 tl ile yansıyacak,mutlaka bedelli hakkını kullan yarın saat 16'ya kadar,hesabında açıkta nakit bulundur katılacağın bedelli miktarı kadar...katılırsan muzzam para kazanırsın !!!
Tmm çok tşk ederim.aradım bankayı hesapta para olması yeterli dediler. O zaman 3000 lot için 3000tl ödeyince 3000 e hisse olacak galiba. Neyse bekleyip görecez artık. Keske sabah verseydim e hisseleri en azından 500 gayme karı kaçırdık.olsun prkab daha iyi yerlere gelecek ümidi taşıyorum.
Selamlar..LG-H930 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3000 hisseye 1510 tl karşılığı yaklaşık 1510 hissen olacakSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri