Pisirip yemislerdir herifi, elini gotunde temizleyen, gotunu taslan silenlerden bahsediyoruz, burada!
Pisirip yemislerdir herifi, elini gotunde temizleyen, gotunu taslan silenlerden bahsediyoruz, burada!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Başta Dubai olmak üzere Suudun etkili olduğu çoğrafyada kalma aptallığını gösteren FETÖ cülere geçmiş olsun. (bunu daha önce yazmıştım Suskunlukla takas olur diye.) Bu coğrafyalar artık FETÖcüler için haram memleketlerdir. BİR SÜRE....
Gokten inen tek harf hatasi olmayan kitaba sahibiz, azicik muz kabugu, ceylan derisi, okuz gerisine yazilip toplanmis!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Gecme zaten, hayatta hazettmem trollerden!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Önemli olan bu hataları öne çıkarma gereğini hissetmeniz sayın Kitapçı..başka yazılara da aynı hassasiyeti göstermiş olsaydınız İyi niyetinize yorabilirdim.. samimi olarak söyleyeyim. İyi niyetli olmadığınızı düşünmüyorum. (şimdiden sonra geçmişinize hayıflanmanıza gerek yok.)
Çok ta insani bir nedenim vardı. yazıyı kontrol etmeden göndermek için..
Valla dostum hiç öyle bir niyetim yoktu, bir anda görünce birde fazla üzerime gelinince olabildiğini göstermek için yazdım,eğer üzdüysem sizi sonsuz kere özür dilerim, hakknızı helal edin ne olur aslında bu çok günah şeydir, gözüme uyku girmeyecek vallahi..
Alimler ile yarışmak ya da cahillere gösteriş yapmak için ilim öğrenmeye kalkışanların yeri cehennemdir." hadis-i şerif
Yer İmleri