Merkez iyi alýþtý baktý koltuk gidecek arttýr faizii arttýrrrrrr ama yetmez bi 6,5 daha isterük çetinkayaaa yandýn ulum sennnnnn uzun seni fena halledecek hacý dayuuuuuuu
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Kanal Ýstanbul devlet bütçesi ile ilgili deðilmiþ. Kamu yatýrýmlarýna girmiyor. Yap iþlet devret tipinde. Buna bu ortamda kimsenin geleceðini tahmin etmiyorum. öyle havada kalýr gibi...
Kamu binalarý, yol, cami, hastane, okul yapýmý, ihracata dayalý satýn alma, sosyal yardýmlar, kurumlarýn yenileme ve büyük tadilat iþleri gibi hazineye etkileyen kamu yatýrýmlarýnda ciddi kýsýtlamalar olacak...
Faiz artýnca Dolar düþer dedüler ! olmadý þimdi ciðerci kedileri umudu OVP ye baðladý, oldu oldu olmadý ciðerci kedileri tam mýçtýlar. Beklesinler bakalým, 5.80 den Dolar alacaklar ya ! alýrlar .... yý
Garip hareketler yapýyor, 6.38 den dönerek yapmasý bunu sakat...
GIDA PERAKENDECÝLERÝ DERNEÐÝ/AYKAÇ: ÜYELERÝMÝZÝN STOKÇULUK YAPMA ÝHTÝMALÝ YOK(BloombergHT) Þimdi bu adama neden diye sorsak ne cevap alýrýz? Bence "üyelerimiz yerli ve milli, ayrýca hepsi müslim" diyecektir. Ben ikna oldum vallahi.![]()
Bugün akþama 6,60 gelirse bile þaþýrmam ama þuan 6,44 e marj açýldý grafikte hoppala merkez o shortlarý tanga yapýcam sana tangaaaaa
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri