dolarcýlar ovp açýklanýp nbrunson býrakýldýðýnda ne yapacaklar onu düþünmeye baþlasýnlar þimdiden. usd try %15 undervalued raporlarý var bizde pek çýkmayan.
dolarcýlar ovp açýklanýp nbrunson býrakýldýðýnda ne yapacaklar onu düþünmeye baþlasýnlar þimdiden. usd try %15 undervalued raporlarý var bizde pek çýkmayan.
Arkadaþlar bir saat iki saat olan tepkiler kaale alýnmamalý.Þimdi bu faiz artýþýna raðmen dolar eski yerine gelirse iþte o zaman iþin rengi deðiþir.Venezuela yolundayýz demektir.Zaten bu faizlerle bir sürü þirketin helvasý karýlmaya baþlandý.Yakýnda salalarý okunur helvalarý yenir,maalesef ekonomik açýdan baya sýkýntýlý dönem bangýr bangýr geliyor.
625 baz puana raðmen 6.20' yi test edecek neredeyse. Ben bu kadarýný beklemiyordum ama etkisi erezyona uðramýþ gibi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...42#post2575442
arkadaþý tebrik edelim bence en doðru hamleyi söyledi. herkesten birer itibar puaný haketti
700-800 puan demiþ 800 geçmiþ listeye
16)Sn Foxmulder (800 bips)
bir halt olacaðý yok.
dolarýn yönünü nümüzdeki bir hafta içind ebirlikte izleyeceðiz 6.40 üstüne atarsa yeniden film bir yerlerde kopar
bir halt olacaðý yok.
Listeyi tekrar paylaþýp baþarýlý tahminde bulunan ilk 3 kiþiyi tebrik edeceðim...
Yanýlanlar adýna da ben kamuyoundan özür dileyeceðim
Birazdan....
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri