Aman Allahým. Yönetim Kurullarýna rapor yazýyormuþ. Görünce öpermiþiz onu. Heyecanlý mýsýnýz arkadaþlar ???
Þeyhimiz olur kendileri artýk.
Komik çocuk seni [emoji23]
Sn. Hakem hiç anlamamýþ bu sizi [emoji23]
Bugün bu kadar eðlence yeter bana. Fazla gülmek kýrýþýklarýma iyi gelmiyor malum [emoji4]
Dün itibariyle tüm kamu kurumlarýndaki sosyal tesislerin ve kamplarýn envanterinin acilen incelemeye alýndýðý iddia ediliyor. Satýþ hazýrlýðý yapýldýðý belirtiliyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu son yazdýðýnýzý þirketinize göndermek isterdim , acaba onlar bu yazýnýzý okuyunca nederdi.. Çok yakýþýksýz olmuþ ..
Þimdi bende iþletme mühendisiyim pardon siz gibi yazayým Ýngilizce iþletme mühendisiyim size “yüz yüze beni görseniz ....... öpersiniz elimi “ desem nederdiniz ? O ....... ne acaba ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Resmi Gazete'nin bugünkü sayýsýnda yayýmlanan yönetmelik deðiþikliði ile yabancýlarýn Türk vatandaþlýðýný kazanabilmeleri için gerekli þartlar yeniden düzenlendi. Buna göre, daha önce vatandaþlýk kazanabilmek için karþýlanmasý gereken en az 2 milyon dolar tutarýndaki sabit sermaye yatýrýmý þartý, 500 bin dolar veya bunun karþýlýðý Döviz ya da Türk lirasý (TL) olarak deðiþtirildi.
Öte yandan, Türk vatandaþlýðý kazanabilmek için en az 1 milyon dolarlýk taþýnmazýn tapu kayýtlarýna 3 yýl satýlmamasý þerhi koyulmak þartýyla satýn alýnmasý hükmü de deðiþtirildi. Böylece 250 bin dolar veya karþýlýðý döviz ya da TL tutarýnda taþýnmazý satýn alan yabancýlar Türk vatandaþlýðý kazanabilecek.
betoncularýn dileði de yerine geldi.
içler acýsý cidden normal bir ülke de diye bile söyleme baþvuramýyoruz.
bunun acýsýný gelecek nesiller çok ama çok pis çekecek malesef.
Yer Ýmleri