OVP' beklentileri karþýlayacak mý?
Bence geçmiþ geleceðin aynasýdýr... Çok bir þey çýkacaðýný sanmýyorum, ya da laf kalabalýðý... Yatýrýmcý buna güvenmek isterse güvenecek, istemezse güvenmeyecek... Sahi Mehmet Þimþek'in hiç sesi çýkýmýyor...
OVP' beklentileri karþýlayacak mý?
Bence geçmiþ geleceðin aynasýdýr... Çok bir þey çýkacaðýný sanmýyorum, ya da laf kalabalýðý... Yatýrýmcý buna güvenmek isterse güvenecek, istemezse güvenmeyecek... Sahi Mehmet Þimþek'in hiç sesi çýkýmýyor...
Günaydýn!Ekonomi ile uðraþanlar sayýsalcý olduðundandýr kandýrýlamazlar iþlem yapmayý biliyor iseler. Sonuçlar objektiftir kandýrýldým diyemezsiniz dolar forumunuzu kýsa süredir takip ediyorum ve ülkede hala gözlerini kapatmamýþ doðrularý söylemekten korkmayan insanlarýn az da olsa olduðunu görmek umut verici.
Tarafým zeka bilgi ahlak onur vefa adalet.Bunun için bertaraf olmak gurur vericidir.
Normal vatandaþ bu yazýdan bir þey anlamaz... Derki banane ödesin...
Vatandaþýn dövizin gökten yaðmadýðýný, döviz elde etmek için kendi ürettiðin bir þeyi dövizi olan birine satman gerektiðini, iç piyasaya verince ancak TL alabileceðini, aldýðý TL ile döviz borç ödeyemiyeceðini öðrenmesi lazým...
Yoksa çok yazýlýr çizilir, Bankalara birinin hop demesi lazýmdý, arkadaþ sen bu kadar döviz kredisi veriyorsunda biz bunu nasýl ödeyeceðiz... Tüm Yandaþ Mütehitler ucuz diye döviz fonlandý, onlarda bir tuvalette kullanmadýlar dövizi...
Þimdi bu bilinçsiz halkýn ve yöneticilerin cezasýný hepimiz çekiyoruz...
Dýþarý çýkýn ve birine sorun para nedir diye %90 size yanlýþ cevap verecektir...
Çekinmeyin sizde kendinize sorun...
saat 11 de ovp zamaný
bir halt olacaðý yok.
Bakan Albayrak umarým iyi bir konusma hazýrlamýþtýr , diðerlerinde olduðu gibi anlaþýlmaz deðiþik bir dil kullanmaz .
Saat 11’de OVP açýklanacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bende günün sorusu:
Piyanist þantör sunumlu damadý þehriyari bakalým bugün kaç kilo ter dökecek...
Yer Ýmleri