-
Boyner de %10 indirim yapacakmış mağazalarında, sevsinler indirimini ulan zaten satılan ürünlerin hepsinin üzerinde minimum %50-100 arası toptan- perakende fiyat farkı var %10 indirim yapsan ne olur yapmasan ne olur ! Elektrik,su, doğalgaz , köprü vs geçişlerinde %10 indirim yapsınlarda DAMAT FERİT paşanın samimi olduğuna inanalım.
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
Kesinlikle iş gücünden ber taraf edilecek..
Maliyet kaleminde işçi ezilecek başkası değil
MI 6 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 aydır zaten yapılan bu. satışı azalan yani gıda ve temel ihtiyaç maddesi üretmeyen tüm sektörlerde bu durumun derinleşeceği bana göre de kesin. Sanayi şehrinde 2. 3 ayda %10 isihdam azaldı. Kapasite ve üretim %30 lara varan oranda düştü. Bu durum bile çalışan azaltılacağının bir göstergesi bana göre de
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

-
Hep sakin olun iyi olacak söyle yapacağız böyle edeceğiz gibi vatandasa firmalara telkinler başka bişey yok.marta kadar böyle götürelim marttan sonra ne olursa olsun dertleri.
-
Berat başgan faiz indirecek gibi keşke öyle birşey yapsada elimdeki dolarları 8 liradan çıksam
-
Nerdeeee keşke indirse. ..25 ekimde miydi ppk toplantısı belki indirirler.
-
Amerikan Merkez Bankası eski başkanı Alan Greenspane hayatını kaybetti.
Zaytung haberi galiba, ulan bunun da zaytungu olur mu be...
Uğur gürses te tongaya geldi galiba
https://twitter.com/ugurses/status/1049645800383492096
-
.......
pardon yanlış yer olmuş.
-

Originally Posted by
elma
Arabanın benzini bitti, yolda kaldık, borç benzin veren de yok, bi el atın da iterek idare edek modundayız.
Bi zahmet depoya işeyiverin gitsin.
Yada en yakın benzinlige kosmaca gidin..2.zamma yetişmeye çalışın.
[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri