Teknik olarak 5,37/5,42 aralýðý takip edilmeli, düþüþ bir süre bu aralýkta tepkilere maruz kalabilir.
4,98 üzeri yanýlsama fiyatlamalarý nýn kimlerin canýný yakacaðý 2019 ikinci yarýsý belli olacak.
Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Avrasya bölgesinin en verimli koyunuyuz,tüylerimiz uzadýkça hasada geliyorlar,dolar inecek ki yine tüylerimiz uzasýn
Ne üzerinde anlaþtýklarýný henüz bilmiyoruz, ama bence doðalgazýn Ýran dýþýnda bir kaynaktan alýnabilmesi fiili olarak çok zor. Taþýma likit doðalgaz toplam tüketimin çok az bir kýsmýný karþýlayabilir diye düþünüyorum.
Hatta Türkiye doðalgazda Ýran'a o kadar baðýmlý ki çok büyük ihtimalle Amerika Türkiye'nin o doðalgazý almak zorunda kalacaðý için Türkiye'nin kendisi ile anlaþamayacaðýný dahi tahmin edebilmiþtir.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu saatten sonra 20 olsa ne yazar? Çok kiþi battý dolarda... 3 ten girdim falan demeyin. Bu kesim azýnlýk...
Tanýdýklarýmýn çoðu 6,5 ve üzeri dolar aldý... çok kiþiyi tanýyorum bu þekilde...
Neyse kazanan yine kasa oldu hadi herkese geçmiþ olsun...
Yer Ýmleri