-

Originally Posted by
HAKEM
Hocam cehaletimi bağışlayın da bunun tam anlamı nedir.Yani teklif gelmemesi neye delalet eder.
daha aşağıdan almak isterler 2 defa üst üste oldu
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
memorex
kulübenin konumunu buraya at da kangalları sevmeye gelelim , maksat sevgisiz kalmasın yavrucaklar

[emoji1] [emoji2] [emoji3] [emoji12] [emoji14]
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ressam
Adı yastık altı olarak kalmış, bundan böyle köpek altı olmasını talep ediyorum. Ne kadar kıymetli taşınır varsa bahçeye köpek kulubesinin altına özel bölmeye koydum. Üzerinde 2 tane kangal yatıyor. Hırsızlar köpeklerin peşindeler, kulubeyle ilgilenmiyorlar.
Kulubeden gitse bile bir hırsızın zenginleşmesine fırsat olur. Haramiler yiyeceğine garip hırsız yesin.

)
Kangallar da diğer köpekler gibi önüne 2 kemik atınca saf değiştiriyor mu yoksa daha farklı,haysiyetli bir hayvan mı?
-

Originally Posted by
cumartesi71
Kangallar da diğer köpekler gibi önüne 2 kemik atınca saf değiştiriyor mu yoksa daha farklı,haysiyetli bir hayvan mı?
Yetiştirmene bağlı . Sadece sahibinden besleniyorsa. Önce kemiği atanı sonra kemiği yer. 🤣🤣
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

-
-
yapmayın allah aşkına borsa bugün 3,5 atmış sizin umurunuzda değil, düşmüşsünüz bir köpek derdine., hayvan severler beni duymasın ısırırlar mazallah
-

Originally Posted by
cevdet _060
cehape de bıraksın bu işleri önümüz kış yansın işte ne güzel ısınırız,illaki muhalefet edicek
-

Originally Posted by
RePuLSe
Allah taksiratını affetsin.. ( Tanrı günahlarını bağışlasın )
T9 klavye bu şekilde yazmış güzel kardeşim....
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri