Hocam ben eskiden sabýrsýzdým ani iniþler ve çýkýþlarda korkar satardým artýk hiç týnmýyorum her düþüþte alýyorum yeri geliyor bankadan alýp daha sonra fiziki dolarý çekiyorum yeri geliyor döviz bürosundan alýyorum. Ýlk alýþým 3.39 sonra her kademeden aldým altýn keza ayný kiralýk kasa tuttum bankada yani herþey fiziki. .
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Hoxam ayrýca ben inanýyorum dolar gördüðü tepeyi yeniden deneyecektir geçen yýlda ayný hareketi yaptý yukarýdan vermedim ama sabrettim.
dollari altini borsayi yýllardýr takip ederim . taaa 1.80 olduðu zamanlari bilirim...ne dollar ne altin nede borsa hiç düþmüyor, sadece düzeltme geliyor sonra bir üst band yada yeni tepe/zirve görüyor...
burada ki durum yada soru þu,
düzeltme hangi seviyeye kadar olucak?
ne kadar yatay kalacak?
ne zaman harekete baslayacak?
önemli olan burda zamanlama!
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Tam ben de bu þekilde dolar topluyorum, almaya 6.35'ten baþladým üstelik. Ben doðru orantýlý olarak da deðil de ters piramit þeklinde alýyorum, yani düþtükçe daha çok alýyorum, maliyetim kuru en fazla 20 kuruþ üzerinden takip edecek þekilde. 5.7 gibi bir maliyetim var ortalamada þu anda.
Baþkasýnýn korkmasý veya düþüncesi beni ilgilendirmiyor, size de kimseden etkilenmemenizi öneririm. Uzmanlarý forumlarý falan eðlencesine takip edin.
Yer Ýmleri