Vay aq arkadaþ % 15 artýdan eksiye geldi kaðýt þuna bak ya böyle iþ mi olur ne kadar ****** ... muþ bu ******** big borsa denen ******
Vay aq arkadaþ % 15 artýdan eksiye geldi kaðýt þuna bak ya böyle iþ mi olur ne kadar ****** ... muþ bu ******** big borsa denen ******
Bigborsa denilen þahýs twitter da yazdýklarýný caný isteyince siliyor. Silmiþ çoktan ama gördüðümü yanlýþ hatýrlamýyorsam eðer % 80 ini 2,17 den sattým diye yazmýþtý. Bu olay gösteriyor ki kimseye güvenmemek lazým. Babanýn oðlu olsa bile güvenilmeyecek devirde yaþýyoruz.
Kaðýdýn tahta yapýcýsý ve þirketin sahipleri adam gibi adam olsalar böylelerine ters köþe yaptýrýrlar herhalde.
burdaki geçmiþ yazýþmalara bakarsanýz bigborsaya küfür eden bi kiþiyim milleti burda galyana getirdi ben diordum ona hep sen nerden türedin þimdi die amacý belliydi ztn bilanço yaklaþýo millete hedef verip durdu biz ta mayýsta girdik bu kadar kesin konusmadik millete söle böle demedik adam millete resmen aldýrdý kendisi fýydý gtiti habersiz 2.17 den verdi dün gece nie sölemedi çünkü onlara kendi malýný sattý iþte o.ç keske gelse foruma da anasný skse millet ayhana gelince o da sevinio millet maðdur olmadý die 10 tl dedi 2 den sattýrdý 5 ay mal tasýdý millet.
Bigborsa sizi attta götürdü...
Bu hisse 1,42 idi
2,26 gördü
Siz zarar ettiniz
Bu nasýl oldu?
1,42'de kalsaydý, karda olacaktýnýz öyle mi?
Biz 1,64'den aldýðýmýzda siz 1,42 aldýnýz
Biz 2,07 alýþlarýmýza siz verdiniz
Kim kime sövmeli?
Ben batsaydým daha dün bir þey diyecek miydiniz?
Dün alýþlarýn hepsi 30 bindi, biri verse ben batmýþtým
Bugün %15 yukarýda ve her kademede 30 bin alýcý vardý
Geri zekalý kim acaba, dün almayýp bugün alan mý?
Bugün satmayýp aðlayan mý?
Bir hisse %60 yükselmiþse ve kazanamamýþsan bunda kim suçlu?
Biz birine satacaðýz
Siz almamalýydýnýz
Bu hisse 2,20'den fazla eder
./.. dedik sonra 2,17 sattýk
Fiyatý alýcý belirler
Þirketin tüm hisseleri kadar iþlem gördü neredeyse
Biz satmasak baþkasý satacak
Bugün hiç kimsenin gücü yetmezdi
5 yýl aðlarsýnýz artýk
Yer Ýmleri