Sayýn Mokta, sizin dediðinizin olabilmesi için yüzde 80 ine yakýn hisseyi piyasadan birinin ya da grubun almasý gerekir. Bu dediðinize birileri yeltense kaç tane tavan olur hesaplayamýyorum ben. Yani iþler o kadar kolay deðil. Bence eðer bu þirket batmayacak bir hikaye çýkacaksa hisse toplanýyor zaten. Toplayanlar zamaný geldiðinde kaldýrýr treni. Ýyi haberler geldikçe kulaktan kulaða ihtimaller yayýldýkça fiyat uçar gider. Þuanda bir kademe oynamayan hisseden eser kalmaz. Hissenin büyümeyle alakalý bir hikaye oluþturmasý gerekiyor. Ya da olmazsa tamamiyle spekülatif çýkýþ iniþler olacak. Böyle bir þirkete 38 milyon tl lik bilançoya ya da 28 milyon tl lik özsermaye için kim neden gelsin. Ama diyelimki biri, hepsini 1.18 fiyattan alabilecek mümkün deðil böyle birþey, 7 milyon tl ye yakýn hisse almalý. Ne için alacak? Bence biraz daha dikkatli yatýrým yapmak lazým. Siz 5 te satabileceksiniz diye kimse gelmez bu þekilde. Yine bir þeyi vurgulamak istiyorum. Þirketin bir hikaye oluþturmasý þart büyüme saðlayacak.
Son olarak þirket sahipleri hissenin sahipleri bence tavla oynuyorlardýr zaten baþka iþleri yok þuanda borsada kimin aldýðýyla robotlar ilgilenir.Bol þans.
Ytd.

Bol þans.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri