Þu anda takas veremiyorum,matriksi tekrar açtýrana kadar baþka bir arkadaþ paylaþabilir.
Bu fiyatlara bu þirketin hissesinde satýþ yapýlmaz,yapan da akýllý bir iþ yapmýyordur,piyasa deðeri kadar kar açýklayan bir þirletten bahsediyoruz.%100 bedelsizi cepte ve yeni iþ olanaklarý , satýþ , ortaklýk için hazýr bir þirket.Ben þahsen düþtükçe lot arttýrýyorum...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
5E580CC8-EF9B-4FD7-A9F3-DC9CDA85846C.jpg
Son durum
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Hissenin 52 günlük ortalamasý 1,70. Hissenin 1,68'den dönmesini bekliyorum. Düþüþler alým yönünde deðerlendirilebilir. Nitekim elinde bu hisse bulunanlarýn maliyetinin çok daha aþaðýda olduðunu sanmýyorum. Yani satmalarý artýk mantýklý deðil. Bu þirketin fiyat hareketi PRKME hissesine benziyor. O þirket de yüksek miktarda bir varlýk satýþý yapmýþ, bu habere %70 çýkmýþ, yükseliþinin 2/3ünü vermiþ daha sonra yoluna devam etmiþ ve %120 daha gitmiþti. Bunu ULAÞ'a uyarlarsak kabaca 1,50'den 2,26'ya gitti, oradan 1,70'e gelse ve oradan da 2,50'lerde soluklanarak eski zirveleri olan 3,5lara gidebilir. Bu arada yabancýlar hisseye 15 gün önce 1,75'den girmeye baþlamýþ, takribi 450000 lot almýþ. Son üç gün içerisinde de bunun üçte birini vermiþ. Zararýna daha fazla vermezler diye düþünüyorum.Bunlar sadece varsayým olup, kimseyi baðlayýcý deðildir ve yatýrým tavsiyesi içermez. Sadece sesli düþünüyorum.
Hadi alýcýlar gelmeye baþladý citibank.ver verebildiðin kadar.bu arada euro nun yukselmesi de sirket için avantaj.y.t.d
1FC883DA-476D-466E-A415-BBEFAC72BDEC.jpg
Arkadaþlar genel takas görünmüyor
Bugun de yatirim finansman üzerinden 76000 lot daha sattýðýný düþünürsek yaklaþýk 200000 lot kaldý citibankta.hisse fiyatý düþtükçe alýcýlarýn artacaðý formülünden yola çýkarsak 1.60 1.65 arasý citibankin mali biter. Bizde baþladýðýmýz noktaya dönmüþ oluruz.maalesef sirket patronlarý hisselerine ,atalarýnýn ismini verdikleri hisselerine sahip çýkmýyorlar.sirketin gelecegi ile ilgili biz su olabilir bu olabilir diye kafa yorarken ,adamlar diger otelden gelen kira gelirini, yonetim gideri olarak gostererek yemekle mesguller.bir deli kuyuya bir taþ attý halen o taþý kimse çýkaramýyor.panikle satislar devam ediyor.milllete spegin krali denk gelir bize çulsuzu denk geliyor.adam 10 lota bile muhtaç.birisi kademeye 10 lot alýþ yazsa ona bile anýnda veriyor.1 ayda güç bela geldiði noktadan 3 günde geri düþtü.citibank ak yatirim iþ yatirim 3 lüsü baskilamaya devam ediyor.2018de ki genel kurul secimli diye biliyorum.bir an evvel bu patronlarýn asalakligindan kurtulmali bu sirket.41 daire+2 dukkan+3.270.000 euroluk anlaþmayý satamayýz,edemeyiz,beceremeyiz,vergi avantajý var,böylesi yatirimcilarimiz için daha karli diyen sirket patronlarý.tevfik ulas,cüneyt ulas v.s.madem böylesi yatirimcilariniz için daha avantajliydi neden tek lot hisse almýyorsunuz.burada nisan ayýndan beri 1.80 lerden 2 lerden hisseyi pazarlattiginiz insanlar yüzünden sizin sattýðýniz hisseleri alan ýnsanlar var.borsa 70000 den 113000 e gitmiþ, insanlar bu þirkete,yapýlan anlasmaya guvenerek hisse almýþlar, daha sonra yapýlan bir katakulli iþlemle akýllara mantýða sýðmayan bir anlasmayla yeni bir sözleþme yapýp bu anlasma daha avantajlý diyip þirketinizin yüzüne bakmiyorsunuz.buradaki insanlarýn ahýný alan panda adlý kiþi ne kadar suçluysa siz de onun kadar suçlusunuz. Elinizi vicdanýniza koyun sadece.y.t.d
Yer Ýmleri