Biz kendimize mal diorduk ama yabancý da hakkatten malmýs zararýna bütün mallarý sattý
Biz kendimize mal diorduk ama yabancý da hakkatten malmýs zararýna bütün mallarý sattý
Burada bigborsa kim diye soranlar olduðunu görüyorum. O çok yüce bir zattýr. Herþeyi bilen, herþeyi görendir
Twitterda çýplak karý resimleri koyar altýna ulaþ yazardý.
Þimdilerde erkek resmi koymaya baþladý. Zannýmca atesitir.
Elinde 1.90 maliyetle ulaþ taþýyan bir evliyadýr.
Laykin cocukca konusma. Twetera bitek benmi bakabiliyom. Adam yazmis bilen varmi onu taniyan diye sorduk. Dedigin gibi olsa burami sorarým. Ulas sende dusunme hucrelerini almis anladigim. Senle ugrasamam zeka seviyem degilsin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Var git isine bak. Senle anlasilm. Maliyete gelsin satip gidecem zaten. Ytd...
Amk kagýdý 1.66 1.65 1,67 1;68 dalga gecio hacimde düsüor artýk.. Eski günlere mi döncez yoksa bi patlama mý olur neyi beklion
Ve bigborsa da ulas ý býraktýðýný söledi artýk kagýt rahat panda ve bigborsa yok önümüzü görelim bakalým nolucak illa birileri gelir götürür yada mayýs a kdr böle bekler kararlar gelir yatýrým gelir faaliyet alaný deisir bilemeyiz zaman herseyin ilacý bekleriz sýkýntý yok
kaðýdýn en buyuk sorunu ky elinde yuklu miktarda bulunmasý ..o yüzden gidemiyor..fk 1 ama baskýlýyorlar..bak aselsana ky da kalmadý 40 tl oldu fk sý 40 ama gidior iþte... oyuzden bigborsanýn satmasý iyi olmuþ olabilir dengeyi bozuyordu belkide...
Yer Ýmleri