-

Originally Posted by
El Alem
Başlasın diye geldik

Evet baktım en son Haziran ayında gönderim yapmışsınız 🙂
Yatırım tavsiyesi değildir...
-

Originally Posted by
barend
Bak dediğim oluyo al sana 1.58'den veriolar. Bunu yazdığımda 1.67 idi. Kağıdın büyük taşıyıcısı bu eleman. Şimdilerde ANELE'e dönüyor. Dönmek için para lazım, bunu satıp diğerini alıyor. Koyun son 5 günlük fiyatları yan yana bakın. Biri aşağı biri yukarı.
Boş konuşmam ben.
Şimdi de burayı fulledi 1.8__ lerden şimdi asıl mesele 2.__ olacak mı olmayacak mı? Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır.
-
Yeni takip ettiğim bir hisse olduğu için , şirkete yarın yapılacak son ödemenin kap a bildirilip bildirilmeyecegini sordum, sağolsun yatırımcı ilişkileri sorumlusu cevap verdi. Rutin bir işlem olduğu için bildirilmeyecekmis. 😖
-

Originally Posted by
nicomedia
Yeni takip ettiğim bir hisse olduğu için , şirkete yarın yapılacak son ödemenin kap a bildirilip bildirilmeyecegini sordum, sağolsun yatırımcı ilişkileri sorumlusu cevap verdi. Rutin bir işlem olduğu için bildirilmeyecekmis.
bıktırma ve silkeleme, ama 18.000 tl lik icra KAP HABERİ OLSUN 11.000.000 PARA GELSİN HABER OLMASIN. YUHH DİYORUM ŞİRKETİN EDERİ 20.000.000 ZATEN
-
Mesele şu, ki 11.157.000 tl sermayen var. b,Bugün kasana 11.000.000. tl giriyo. Neyse orta vade de ve yıl sonu bilanço da 3 üstü rakamlar görülecek silkelenmeyin sakın YTD
-

Originally Posted by
zafkanka
bıktırma ve silkeleme, ama 18.000 tl lik icra KAP HABERİ OLSUN 11.000.000 PARA GELSİN HABER OLMASIN. YUHH DİYORUM ŞİRKETİN EDERİ 20.000.000 ZATEN
Aynen katılıyorum. Acaba bu gelen para nasıl kullanılır. Detaylı bakamadım bilancoya, geçmiş dönem borcu var mı acaba?
Yatırım tavsiyesi değildir..
-
Malınıza sahip çıkın korkutma ve silkelemeden sonra başka bir fasıla geçti gibi YTD kademeler boş satıcı da yok 83 û bitirdiginde üstte mal yok YTD
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
zafkanka
Malınıza sahip çıkın korkutma ve silkelemeden sonra başka bir fasıla geçti gibi YTD kademeler boş satıcı da yok 83 û bitirdiginde üstte mal yok YTD
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.zafkanka dediğiniz oldu tebrikler. Acaba nerede duracak?
Yatırım tavsiyesi değildir..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri