Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,07 10% 355,01 Mn 3,91 / 4,07
9,46 10% 2,03 Mr 9,00 / 9,46
4,40 10% 347,36 Mn 4,20 / 4,40
660,50 9.99% 372,72 Mn 660,50 / 660,50
43,60 9.99% 176,23 Mn 39,70 / 43,60
389,75 -9.99% 4,94 Mn 389,75 / 430,00
3,43 -9.97% 1,04 Mr 3,43 / 3,62
44,06 -9.97% 548,15 Mn 44,06 / 45,90
121,20 -9.96% 3,21 Mr 121,20 / 147,80
165,50 -9.96% 1,69 Mr 165,50 / 180,00
3,54 0.57% 24,09 Mr 3,52 / 3,69
113,20 9.58% 15,35 Mr 97,70 / 113,20
40,86 -0.97% 14,18 Mr 40,58 / 43,72
75,85 0.8% 10,72 Mr 74,20 / 76,10
308,50 -0.8% 9,92 Mr 306,25 / 309,50
21,20 3.62% 1,23 Mr 20,72 / 21,56
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
339,50 4.14% 8,94 Mr 331,75 / 345,00
774,50 -1.96% 3,49 Mr 771,50 / 792,00
100,90 1.77% 616,38 Mn 99,00 / 101,60
116,40 1.93% 273,16 Mn 112,60 / 116,70
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
36,00 2.68% 245,44 Mn 35,10 / 36,34
11,18 -0.18% 514,32 Mn 11,10 / 11,44
88,20 1.73% 812,44 Mn 86,55 / 90,30

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 56/465 ÝlkÝlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 3713 madde; 441 - 448 arasý.

Konu: ULAS - Ulaþlar Turizm Yatýrým

1. Herkese hayýrlý bayramlar. Yukarýda yaptýðým açýklamalarla ilgili ö syn barendin sorusuna cevap vermek gerekirse kap açýklamalarýný takip edersek verdiðim bilgilerin yarýsýna ulaþabilirsiniz.Diðer yarýsý ise alanya ile olan baðlantýlarýn iyiyse inþaatýn durumu hakkýnda bilgi alabilirsin...Þu sýralar borsada moda Galip Öztürk..Herkesin dilinde Galip Öztürk. Girdiði hisseleri çabuk yakalayanlar iyi para kazanýrken,geç kalanlar ise büyük zarar edebiliyor..Yani tam bir adrenalin yaþatýyor insanlara..Galip Öztürkün girdiði kaðýtlara bakarsak çoðunluðu gayrimenkul yatýrým ortaklýklarý(YKGYO-ÖZGYO-NUGYO-VKGYO v.s) ...Ulaþ hissesiyle baðlantýsýna gelirsek biliyorsunuz adý Ulaþlar turizm olsa da turizmden çekilerek faaliyet konusunu gayrimenkule dönüþtürüyor..Toplam iki adet otelinden birini kiraya verdi,diðeri üzerinde ise konut ve dükkan çalýþmasý yapýlýyor..Yani Ulaþ hissesine de bir nevi gayrimenkul hissesi diyebiliriz.alanya gibi bir yerde denize sýfýr konumda yapýlan bu konut ve dükkanlar özellikle yabancý yatýrýmcýlar için gözalýcý bir konumda..Zaten yabancý emlak danýþma ofisleri de þu anda satýþlara baþlamýþ durumda. Ýnternetten bu ilanlara rahatlýkla ulaþabilirsiniz.Dükkan teslimi eylül baþý konut teslimi aralýk baþý olduðunu düþünürsek bu küçük ölçekli þirket için bu büyük projenin deðerinin hisse fiyatlarýna yavaþ yavaþ yansýmasý gerektiðini anlayabiliriz.Tam da bu baðlamda Kendine merkez üssü olarak gürcistaný seçmiþ olan Galip Öztürk ile bu þirketle ilgilenen panda lakaplý Ayhan Öztürk adlý spekülatörün twitter adresinden eylül baþýna kadar iþleri dolayýsý ile gürcistanda olacaðýný belirtmesi acaba ulaþ operasyonunu birliktemi yönetecekler sorusunu insanýn aklýna getiriyor.Bu baðlamda Ulaþ takaslarýnda metro yatýrýmýn yüklü alýcý olduðu günü görürseniz bu soru cevabýný bulmuþ olacaktýr..Herkese tekrardan hayýrlý bayramlar..Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
    Herkese hayýrlý bayramlar. Yukarýda yaptýðým açýklamalarla ilgili ö syn barendin sorusuna cevap vermek gerekirse kap açýklamalarýný takip edersek verdiðim bilgilerin yarýsýna ulaþabilirsiniz.Diðer yarýsý ise alanya ile olan baðlantýlarýn iyiyse inþaatýn durumu hakkýnda bilgi alabilirsin...Þu sýralar borsada moda Galip Öztürk..Herkesin dilinde Galip Öztürk. Girdiði hisseleri çabuk yakalayanlar iyi para kazanýrken,geç kalanlar ise büyük zarar edebiliyor..Yani tam bir adrenalin yaþatýyor insanlara..Galip Öztürkün girdiði kaðýtlara bakarsak çoðunluðu gayrimenkul yatýrým ortaklýklarý(YKGYO-ÖZGYO-NUGYO-VKGYO v.s) ...Ulaþ hissesiyle baðlantýsýna gelirsek biliyorsunuz adý Ulaþlar turizm olsa da turizmden çekilerek faaliyet konusunu gayrimenkule dönüþtürüyor..Toplam iki adet otelinden birini kiraya verdi,diðeri üzerinde ise konut ve dükkan çalýþmasý yapýlýyor..Yani Ulaþ hissesine de bir nevi gayrimenkul hissesi diyebiliriz.alanya gibi bir yerde denize sýfýr konumda yapýlan bu konut ve dükkanlar özellikle yabancý yatýrýmcýlar için gözalýcý bir konumda..Zaten yabancý emlak danýþma ofisleri de þu anda satýþlara baþlamýþ durumda. Ýnternetten bu ilanlara rahatlýkla ulaþabilirsiniz.Dükkan teslimi eylül baþý konut teslimi aralýk baþý olduðunu düþünürsek bu küçük ölçekli þirket için bu büyük projenin deðerinin hisse fiyatlarýna yavaþ yavaþ yansýmasý gerektiðini anlayabiliriz.Tam da bu baðlamda Kendine merkez üssü olarak gürcistaný seçmiþ olan Galip Öztürk ile bu þirketle ilgilenen panda lakaplý Ayhan Öztürk adlý spekülatörün twitter adresinden eylül baþýna kadar iþleri dolayýsý ile gürcistanda olacaðýný belirtmesi acaba ulaþ operasyonunu birliktemi yönetecekler sorusunu insanýn aklýna getiriyor.Bu baðlamda Ulaþ takaslarýnda metro yatýrýmýn yüklü alýcý olduðu günü görürseniz bu soru cevabýný bulmuþ olacaktýr..Herkese tekrardan hayýrlý bayramlar..Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
    hisseneti çok uzun yýllardýr takip ederim þimdiye kadar bu kadar saçma bir yorum okumadým.
    her ne kadar galip öztürk çok can yaksada pandanýn seviyesine inip onunla birlikte tahta yapacaðýný düþünmek abesle iþtigaldir.

3. Þu anda pandanýn attýðý tweet..
    Sizi sizin için terkediyorum. Varýnca anlayacaksýnýz. Gidip gelmemek.Gelip görmemek var. Duanýzý eksik etmeyin . #dakko #ulas #iztar #tactr
    0 yanýt 0 retweet 2 beðenme
    Bende yýllardýr borsanýn ve bu tarz forumlarýn içindeyim..@ufuktakiler nikli kiþi kadar cahilce bana cevap veren birisi olmadý.Yazmadan biraz araþtýrýr insan ondan sonra yorum yapar...Madem Galip Öztürkü bu kadar iyi tanýyosun kimlerle tahta yapýyor anlatta öðrenelim..Bilmiyorsan sor ben sana öðreteyim..saygýsýzca cevaplar yazma..Üslubuna dikkat et..Bayram günü yorgunluðuna veriyorum bu yazdýðýn yazýyý..

4.  Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
    Þu anda pandanýn attýðý tweet..
    Sizi sizin için terkediyorum. Varýnca anlayacaksýnýz. Gidip gelmemek.Gelip görmemek var. Duanýzý eksik etmeyin . #dakko #ulas #iztar #tactr
    0 yanýt 0 retweet 2 beðenme
    Bende yýllardýr borsanýn ve bu tarz forumlarýn içindeyim..@ufuktakiler nikli kiþi kadar cahilce bana cevap veren birisi olmadý.Yazmadan biraz araþtýrýr insan ondan sonra yorum yapar...Madem Galip Öztürkü bu kadar iyi tanýyosun kimlerle tahta yapýyor anlatta öðrenelim..Bilmiyorsan sor ben sana öðreteyim..saygýsýzca cevaplar yazma..Üslubuna dikkat et..Bayram günü yorgunluðuna veriyorum bu yazdýðýn yazýyý..
    arkadaþým yorgun falan deðilim.
    galip öztürkün tahta yapmasý için birisi ile anlaþmaya ihtiyacý yok.
    ne galip öztürkü nede ayhan öztürkü hiç sevmem ikiside ky düþmaný.
    ama ikisinin arasýnda bir fark var.
    ayhan öztürk tvýtterde faceboxta guruplar kurup hisse adý yazar uçacak kaçacak alýn der ve komisyonla hisse pazarlar.
    galip öztürk ise metro yatýrým aracýlýðý ile alýmlar yaparak milleti cezbedip elinden parasýný alýr.
    kendi tahtalarýnda özellikle metroda vaadler etti fakat hepsi fos çýktý.
    sonuç olarak galip öztürk tahtayý kendisi yapar panda gibi biriyle karizmasýný çizdirmez.
    gelelim pandanýn dün ve bugün attýðý tvite adam gidipte gelmemek gelipte görmemek var diyor gürcistanda internet yokmu niye veda ediyor.
    milleti kandýrdý yazacak kelimesi kalmadý. ya devletten yada kandýrdýðý insanlardan kaçýyor.
    ayrýca ayhan öztürkün facebox taki paylaþýmlarýný sildiðini ve facebox hesabýný kapattýðýný biliyormusun.

5. Sadece para hiç bir þey deðildir yanýnda bilgi olmadýkça..Galip bundan önceki girdiði kaðýtlardan bir kýsmýndan amacýna ulaþýrken bir kýsmýnda ise þirket patronunun sert satýþlarýyla yüklü zarar yazdý..Bu yüzden þirkete yakýn ,þirket hisselerini toplamýþ insanlarla veya þirket patronuyla ortak hareket etmek onun için en akýllýcasý..Pandanýn niyetini ise çözmüþ deðilim..Dobur iztar ve megap hisselerini önermiþ daha önce..Kaðýtlar da güzel primler yapmýþ o önerdikten sonra..Fakat bu 3 þirkete brüt takas gelince geldikleri yere geri dönmüþ..Yukarýdan satanlar para kazanmýþ satamayanlar kaybetmiþ..Ben ulaþa panda önerdiði için girmiyorum..Bir realite var ve yukarýlara doðru yükselmiþ bir inþaat var.Yüzde 80 i tamamlanmýþ..Bu gayrimenkul haberi ilk geldiði zamanlar da kaðýdý takip ediyordum ve 4 lere doðru yükseliþ yaptý..Þu anda borsanýn rekor kýrdýðý bir dönemde bu hissenin fiyatý bilinçli olarak baskýlanýyor ve aþaðýlarda tutuluyor..Sanki birileri için bu kaðýdý bekletiyorlar.Bu þirketin danýþmaný CFK Partners..Ayhan Öztürkle yakýnlýðý olan bir danýþmanlýk þirketi..Galip Öztürkün Avgyo þirketi vasýtasýyla Alanya ilçesinde gayrimenkulleri bulunuyor..Yani Galip Öztürk Alanyayý bilen ve oradaki gayrimenkule ilgi duyan bir insan...Belkide Ulaþýn inþaatýnýn(Konak seaside towers)daireleri satýn alýr kim bilir...Ayhan Öztürkün tweetleri ve cfk partnersda söz sahibi olmasý ile Galip Öztürkün gayrimenkul þirketlerine ve alanyadaki dairelere ilgi duymasý insanýn aklýna acaba sorusu getiriyor.Ayrýca temmuz baþý itibariyle hissenin B grubuna geçecek olmasý ve pandanýn tam da bu dönemde oraya gitmesi enteresan..Galip Öztürk derinliði olan ve krediye açýk hisselerle ilgilendiði için B grubuna geçiþ bu noktada önem kazanabilir. Bunlar tamamen þu anda benim düþüncelerimden ibaret..Herþeyi zaman gösterecek..Ama benim inancým galip olsa da olmasa da ayhan olsa da olmasa da en geç aralýk ayýna kadar bu hisse de güzel þeyler olacaðý..Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir..

6.  Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
    Sadece para hiç bir þey deðildir yanýnda bilgi olmadýkça..Galip bundan önceki girdiði kaðýtlardan bir kýsmýndan amacýna ulaþýrken bir kýsmýnda ise þirket patronunun sert satýþlarýyla yüklü zarar yazdý..Bu yüzden þirkete yakýn ,þirket hisselerini toplamýþ insanlarla veya þirket patronuyla ortak hareket etmek onun için en akýllýcasý..Pandanýn niyetini ise çözmüþ deðilim..Dobur iztar ve megap hisselerini önermiþ daha önce..Kaðýtlar da güzel primler yapmýþ o önerdikten sonra..Fakat bu 3 þirkete brüt takas gelince geldikleri yere geri dönmüþ..Yukarýdan satanlar para kazanmýþ satamayanlar kaybetmiþ..Ben ulaþa panda önerdiði için girmiyorum..Bir realite var ve yukarýlara doðru yükselmiþ bir inþaat var.Yüzde 80 i tamamlanmýþ..Bu gayrimenkul haberi ilk geldiði zamanlar da kaðýdý takip ediyordum ve 4 lere doðru yükseliþ yaptý..Þu anda borsanýn rekor kýrdýðý bir dönemde bu hissenin fiyatý bilinçli olarak baskýlanýyor ve aþaðýlarda tutuluyor..Sanki birileri için bu kaðýdý bekletiyorlar.Bu þirketin danýþmaný CFK Partners..Ayhan Öztürkle yakýnlýðý olan bir danýþmanlýk þirketi..Galip Öztürkün Avgyo þirketi vasýtasýyla Alanya ilçesinde gayrimenkulleri bulunuyor..Yani Galip Öztürk Alanyayý bilen ve oradaki gayrimenkule ilgi duyan bir insan...Belkide Ulaþýn inþaatýnýn(Konak seaside towers)daireleri satýn alýr kim bilir...Ayhan Öztürkün tweetleri ve cfk partnersda söz sahibi olmasý ile Galip Öztürkün gayrimenkul þirketlerine ve alanyadaki dairelere ilgi duymasý insanýn aklýna acaba sorusu getiriyor.Ayrýca temmuz baþý itibariyle hissenin B grubuna geçecek olmasý ve pandanýn tam da bu dönemde oraya gitmesi enteresan..Galip Öztürk derinliði olan ve krediye açýk hisselerle ilgilendiði için B grubuna geçiþ bu noktada önem kazanabilir. Bunlar tamamen þu anda benim düþüncelerimden ibaret..Herþeyi zaman gösterecek..Ama benim inancým galip olsa da olmasa da ayhan olsa da olmasa da en geç aralýk ayýna kadar bu hisse de güzel þeyler olacaðý..Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir..
    Aynen katýlýyorum size YTD

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. bi uðrayayým dedim..gerçekten burada ilginç tipler var..akýl diye birþey var bu kaðýt gidecek olsa hiçbirinizin ruhu bile duymaz..adam geri zekalý mý gidecek olan kaðýdý sizlere söylesin..tuhaf insanlarsýnýz vesselam..

8.  Alýntý Originally Posted by trail Yazýyý Oku
    bi uðrayayým dedim..gerçekten burada ilginç tipler var..akýl diye birþey var bu kaðýt gidecek olsa hiçbirinizin ruhu bile duymaz..adam geri zekalý mý gidecek olan kaðýdý sizlere söylesin..tuhaf insanlarsýnýz vesselam..
    Aynen kardeþim balýk bi çarptý tam çarptý birdahaki asla bulaþmam buna

Sayfa 56/465 ÝlkÝlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •