Cibilliyetszi ayhan el atmasaydý þimdi bu hisse 3 tl olacaktý..sözde 1.85.2.15 aralýðýnda aldýrdý þimdi ortalarda yok... Sütübozuk..onun..bunun...........
Benim tahminim zaten 1,50 lerden 2 liraya taþýyan,patronun malýný 1.8 lerden pazarlayan üzerinide ky ye 10 lira olacak diye kendi namýna okutan o cibilliyetsiz.
Belki yýlbaþindansonra inþaat iþleri bittikten sonra hisse kendini toplayabilir.O zamana kadar yatýrým yapanlar hisseyi unutsalar,daha fazla bulaþ masalar sinirleri açýsýndan iyiolur sanýrým.
KLASÝK YATIRIMCI SENARYOSU.(Tüm hisseler için geçerlidir)
Hissenin vakti gelmediði için malý size taþýtýyorlar.1,80-2,00 aralýðýndan hisseye giren yatýrýmcýlar mecburen bekleyecekler.
Küçük yatýrýmcýda kaç lot var bilmiyorum.Benim tahminim 8-10 tl hayaliyle girenlerde 2 milyon lot var.
Maliyetleri ortalama 1.90 diyelim.Yani 3,8 milyon tl nakit saðladýnýz spek ve/veya patrona.Mal sizde paralar onlarda.6 ay kadar kullanacaklar.Þimdi bankaya gitseler kredi çekseler bir sürü faiz iþleyecek.Ama hisselerini size emanet edip parayý aldýlar.
Kasým aralýk gibi inþaatlar bitmeye yakýn tekrar harekete geçip sizden hisselerini alacaklar.6 aydýr zararda bekleyip sýkýlan yatýrýmcýlar maliyetlerine gelen hisseyi öfkeyle satýp kurtulduklarýný sanacaklar.Lazým deðil paramý aldýmya yeter diye bir sevinecekler.6 ay boyunca sizin paralarý kullanan iþleten spek karlý bir þekilde emanet býraktýðý hisseleri sizden alacak.Ardýnda da olumlu haberlerle hisse 3,13 e kadar gidecek.Satanlar piþman olacak.Ben sattým hisse yükseldi sözü dillerde dolanacak.
yat.tav.deðildir.
Umurunda deðil þer... þirketin flaþ tv gibi.... þer... Gören kaçýyor.. Ayhan it...... Selam olsun..alsýn hisseyi ...........
ilginc bir turizim hissesi utopya 2 lerden 5.50 liere gelmis alsak yukselirmi aceba yada 1.64 direncini gecmesini beklemeli o zaman yeniden 2 tl ye dogru gider gorusundeyim
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
guvenli alým olmasý icin 1.64 gecence alýrým 1.95-2 lira aralýgýna kadar tutarým..snkron 1.90 direnci gecince aldým su an 2.15 te ve hedefime gelmek uzere
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Yer Ýmleri