Þimdi yükselemeyecek de bu haberle ne zaman yüksleecek ??yükselecekse yükselsin býktýrdý artýk milleti YTD
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim þahsi görüþüm mal kakalamak olsaydý niyeti p tesi' de tavan yapar salý tavana yakýn boþaltýrdý YTD
Pasta paylaþacak yok mu kim alýyo kim satýyo.1.67 yi göçürdü az önce yüklü miktar satýþlar oldu![]()
166-65 bile göçtü kaðýtta inanýlmaz iþler dönüyor.spek alýþlar oldukça satýyor gibi.durum vahim açýklayacak birileri yok mý herkes suskunluða büründü
Evet arkadaþlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kýsmýný okuduðumuzda maalesef koca koca adamlarýn göz göre göre bizi enayi yerine koyduklarý kanýsýna kapýldým.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaþma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluþuyordu.simdiki anlaþma ise sadece 7.275.000 euro ya herþeyi konak inþaat üzerine peþkeþ çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatýný arastirin bakalim ne sonuç çýkacak.ayrica bu dükkanlarýn teslim edilme zamanýna da 1 aydan kýsa bir süre kalmýþ olmasýna raðmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eðer hisse fiyatýnda son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düþüþ görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamlarýn garip gurabanin yetimin oksuzun parasýný nasýl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceðim.yarin akþam bu konuyla ilgili daha detaylý yazýmý ve spkya yapacaðým itirazý burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaþmanýn yapýlmamasý için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacaðým.sizlerden de destek bekliyorum arkadaþlar.spkya 1 kiþinin þikayette bulunmasý ile 100 kiþinin þikayette bulunmasý arasýnda çok fark var.cocuklarimizin hakkýna göz diken bu koca koca adamlarýn vergi avantajý varmýþta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu þekilde hesap çýkarmýþta yalanina inanmýyorum ve ben bu oyunu bozacaðý arkadaþlar. Çocuklarýmýn gelecegi için bozacaðým. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüþler kendi görüþlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri