Ulaþta operasyon var dikkat edin panda çýrpýyý kaðýdý.1.70 alýþ gösterdi birsürü yemleme gibi sonra 1.65-66 ya çekti alýþlarý sildiþeefsiz
Arkadaþlar dilekçenizi direkt spkya yazarsanýz süreç daha hýzlý iþler..Bimer ve cimerde bu tarz konularý spkya iletiyor..spk.gov.tr den ihbar ve þikayet kýsmýna yazýyorsunuz.onlar mailinize bir baðlantý atýyor.o baðlantý vasýtasý ile düþüncelerinizi aktarýyorsunuz.Tahminimce spk bu son anlaþmayý kabul etmeyecek ve þirkete yeni bir çaðrý fiyatý belirlemesi ,bunu mütekip olaðanüstü genel kurul toplayýp yeni anlaþmanýn oya sunulmasý isteyecektir..Bu durumda bayaðý zaman alacaktýr.Hatta bu toplantýnýn yeni yýla kalma durumu büyük olasýlýktýr.Bu yüzden Þirketin bu yýl da kar açýklayamama durumu ortaya çýkacaktýr..5 yýl üst üste kar açýklayamayan þirketin patronlarý elllerindeki imtiyazlý senetlerin imtiyaz hakkýný kaybedecek ve sýradan bir yatýrýmcý olacaktýr.Bu durum da alanyada denize sýfýr dükkanlarý ve konutlarý olan bu þirketi spekülatörlerin hedefi haline getirecektir..Bu pastadan nemalanmak isteyen spekler arasýnda hisse savaþlarý çýkacaktýr..Bu da küçük yatýrýmcý için hisseye yükseliþ olarak dönecektir.%51 i eline geçiren kiþinin þirkette borusu ötecektir..Þirketin kar açýklamasýndansa zarar açýklamasý bence küçük yatýrýmcýlar için daha avantajlýdýr..Bu senaryo olmasý muhtemel bir senaryodur ve küçük yatýrýmcý için bence en hayýrlýsýsdýr..
Þirket yönetimi bu yýl kar açýklayabilmek için tamamýyla bu inþaata guvenmektedir.tahminimce konak yapý ;inþaatýn bu yýla yetisemeyecegini þirkete bildirmiþ ,þirkette alel acele para gelsin de bu yýl kar edelimde, imtiyazlý senetleri kaybetmeyelim düþüncesiyle uydurma bir raporla göz boyayarak oldu bittiye getirmeye çalýþmaktadýr.ama spknin buna izin vermeyeceðini dusunuyorum.insaattan umidini kestiklerinde 12 aylikta kar açýklamak için her türlü katekulliyi yapacaklarýný dusunuyorum.ozellikle yönetim giderlerini çok düþük göstererek kar açýklamaya çalýþacaklar.12 aylýk bilanço gelmeden öncede Spk ya bu þirketin bilançosunun zarar aciklayacaklari 5.yil olmasý sebebiyle titizlikle incelenmesini,özellikle geçen yýlki yönetim giderleri ile bu yýlki yönetim giderlerinin karsilastirilmasini içerir bir dilekçe yazacaðým.1.90lardan sattýklarý yüklü miktarda lotlar i bakalim kactan almak zorunda kalacaklar.simdilik siz guluyorsunuz ilerde kim gülecek bakalim.yatirim tavsiyesi degildir.
40 m ustunde ipotek var þirkette son bir yýlda çok borçlanmýþlar. Bu paralarý ne yaptýlar acaba
1.63 ten bile mal satýyorsa kaça ineceðini tahmin etmek zor
Yer Ýmleri