Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    grafik çok güzel ustadım ..buna göre pztesi yükseliş başlmalı bugün değil...hemde tavan olmamalı yavaş ca gitmeli...işallah olur bakalım..
    Koşunnn koşunnn hoca gelmiş.
    Varı yoğu satıp ipotekleyip yatıralım demi hocam pandanın Ulaşına

2. Aklı olan var
    Aklıyla para kazanan var
    Aklını kullanamayan var
    Bu hisse kimin ve ne kadar almış nerden almış, kim kime satmış
    Sen neden buradasın, onun maliyeti kaç, ortaklar kaçtan satarsa bu işten kazançlı çıkar???????????????

BİZİM HESABIMIZLA BURADAN ALDIK
    KAR DA OLABİLİR ZARAR DA

Kimden kazandık, kime kazandırdık zaman gösterecek.
    ytd

3.  Alıntı Originally Posted by barend Yazıyı Oku
    Koşunnn koşunnn hoca gelmiş.
    Varı yoğu satıp ipotekleyip yatıralım demi hocam pandanın Ulaşına
    Bu bigborsa şüphelendirdi beni pis kokular almaya başladım.tarkank da bunun değirmenine su taşıyor bilmeden.saneldede böyle biri türemişti 2 üzerindeyken o da sanel için grafik bas bağırıyor demişti sonra kağıt 1.75 kere kadar inmişti.
    Bu tipler gelir şöyle olacak böyle patlayacak üç YÖK ya yetmez beş kat gidecek derler sonra usulca ortadan kaybolurlar yeni nikleri ile spek pazarlamacılarına devam ederler.
    Burda çok var onlardan.kağıdı överler kendilerini överler ama yooook onlar inanan kalmadı artık uyanık olun borsa da kendi bildiğinizi yapın.sakın bu tiplere kanmayın.

Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bu bigborsa şüphelendirdi beni pis kokular almaya başladım.tarkank da bunun değirmenine su taşıyor bilmeden.saneldede böyle biri türemişti 2 üzerindeyken o da sanel için grafik bas bağırıyor demişti sonra kağıt 1.75 kere kadar inmişti.
    Bu tipler gelir şöyle olacak böyle patlayacak üç YÖK ya yetmez beş kat gidecek derler sonra usulca ortadan kaybolurlar yeni nikleri ile spek pazarlamacılarına devam ederler.
    Burda çok var onlardan.kağıdı överler kendilerini överler ama yooook onlar inanan kalmadı artık uyanık olun borsa da kendi bildiğinizi yapın.sakın bu tiplere kanmayın.
    ya gerçekten çok boş yazıon bazen dostum....ben burda ne kadar zamandır yazıom senden daha iyi bilen yoktur herhalde ...bigborsayıda uluundan tanıdığımıda yazdım gerçekten adam güzel hisse yakalıyor boş atıp dolu tutmuyor....hem madem biz mal pazarlıyoruz 1,92yi gördü bu hisse neden satıp çıkmadın karlı bir şekilde?? devamlı kötülüyon hisseyi ama burdanda ayrılmıyon ne hikmetse...ee satın gidin kurtulun bende satacam 1,90üstüne çıksın ozaman bu pazarlamacı yazılarını size okuttururum ama.....

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ya gerçekten çok boş yazıon bazen dostum....ben burda ne kadar zamandır yazıom senden daha iyi bilen yoktur herhalde ...bigborsayıda uluundan tanıdığımıda yazdım gerçekten adam güzel hisse yakalıyor boş atıp dolu tutmuyor....hem madem biz mal pazarlıyoruz 1,92yi gördü bu hisse neden satıp çıkmadın karlı bir şekilde?? devamlı kötülüyon hisseyi ama burdanda ayrılmıyon ne hikmetse...ee satın gidin kurtulun bende satacam 1,90üstüne çıksın ozaman bu pazarlamacı yazılarını size okuttururum ama.....
    Tarkank sana pazarlamacıdemedim bigparaya diyorum.kğıdı öven bi anlamda pazarlamacıdır.karamsar biri değilim ama ulaşı her aldığım yerin altına geldi.acayip basıyorlar.kısacı olduğumu belirteyim.öyle 3 -5 kat verse bile almam bana yüzde 5 yeter.bu tahtayıda sıkan benim onurda söyleyeyim.speği uğraştıracağım öyle yağma YÖK.kazanan kaybedeni göreceğiz bigborsa.sen kaybedeceksin ben kazanacağım.göreceksin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •