ulaþ ý pandadan önce bigborsa söleseydi daha ii reklam olurdu millet simdi güvenemio ;)
Sayýn yatýrýmcý,
Ulaþlar Tur.Yat. ve Day. Tük.Mal. Tic. ve Paz. A.Þ. Okurcalar/Alanya/Antalya ‘da bulunan turizm tesisini 5 yýllýðýna kiraya vermiþtir. 28.12.2015 tarihinde imzalanmýþ olan kat karþýlýðý inþaat sözleþmesi 18.08.2017 tarihinde fesih edilerek, kat karþýlýðý inþaat sözleþmesine konu olan Mahmutlar/Alanya/Antalya ‘da bulunan arsa müteahhit firmaya 7.275.000 (yedimilyonikiyüzyetmiþbeþbin)euro karþýlýðý satýlmýþtýr. Bu süreçle ilgili bütün açýklamalara kamuyu aydýnlatma platformundan ulaþabilirsiniz.
Füsun KALIPÇILAR
Ulaþlar Turizm Yatýrýmlarý ve Dayanýklý Tüketim Mallarý Ticaret Pazarlama A.Þ.
Yatýrýmcý Ýliþkileri Yöneticisi / Investor Relations Manager
Sayýn Yatýrýmcý,
Þirketin arsa satýþýndan elde edeceði gelirin nasýl kullanacaðýna dair yönetim kurulunun almýþ olduðu bir karar bulunmamaktadýr. Karar alýndýðý zaman kamuyu aydýnlatma platformunda duyurulacaktýr.
Þirketin, iþletmesi kiracý tarafýndan yapýlan, Okurcalar/Alanya ‘da turizm tesisi bulunmaktadýr. Halka açýk þirketin yatýrýmcýlarýndan sakladýðý herhangi bir bilgi bulunmamaktadýr. Þirket ile ilgili bütün bilgiler anýnda kamuyu aydýnlatma platformunda yayýnlanmaktadýr.
Füsun KALIPÇILAR
Ulaþlar Turizm Yatýrýmlarý ve Dayanýklý Tüketim Mallarý Ticaret Pazarlama A.Þ.
Yatýrýmcý Ýliþkileri Yöneticisi / Investor Relations Manager
forum adam doldu ya anlýk 14 kiþi var hadi bakalým kaldýrýn artýk þu hisseyi ;) genel kuruldan parayla ilgili ne karar cýkabilir 2017/3 bilancosuna kdr karar almak zorundamý para *** olmasýn sonra
Benim anlamadýðým bu satýþ haberi çýktýðýnda hisse tavan yaptý ve ertesi günde 1.90' larý gördü. Ne oldu da ondan sonra kaðýt düþmeye baþladý? Satýþýn düþük fiyattan olduðu söyleniyor. Þirketin inþaat iþinden çýktýðý, faaliyet alanýnýn kalmadýðý vs. bahsediliyor. Gerçekte durum nedir?
150 bin alýcýya karþýn 1 milyon küsur satýcý var. Gerçekte böyle mi acaba?
Yer Ýmleri