Bigborsayý rahat býrakýn adam gazlamasana devam etsin.biz alýrýz 0.48 den![]()
Bigborsayý rahat býrakýn adam gazlamasana devam etsin.biz alýrýz 0.48 den![]()
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Biz yazmazsak yazan yok
Biz yazýnca hemen çamur atma baþlýyor
ULAS
özvarlýklar 7 milyon + 22 milyon mahmutlar arsasý satýþýndan geldi =30 milyon özvarlýk oldu
Bu 2017/3Ç bilançoda görünecek
Bu durumda defter deðeri 3,00 olacak
4 yýldýr zararda olduðundan bu yýl otel arsasýnýn satýþýndan gelen parayla kar yazacak,
Diðer otel kirada web sitesinde Polat Otel yazýyor
Polat çok güçlü bir Otelcilik markasý, yani otelin kalitesi yükselecek ve bilinirlik artacak. Dolayýsýyla kira geliri önemli deðil, Otel deðerleniyor, Ruslar geldikçe ve dünya durdukça o bölge deðerlenir.
Kar geldi, özvarlýklar yükseldi, hisse yükseldi, Alanya'da yeni bir giriþim yaptý gibi durumlar olacaktýr.
ytd
ortaklar hadi bende atayým bari bi tahminde tutarsa ben dedi derim...ulaþta hareket yarýndan itibaren baþlýyorbu hafta 1,73-1,75 bandýný görebiliriz kv mal alanlar oralardan satabilir...bekleyenler isegüzel yerlereden satabilir...bigborsaya kýzýyorsunuz ama dediði çýkabilir sonra bozulmyýn ha....
bigborsayý uluundan tanýyorum...yuklu uluun alacakken o iddialý yazdý diye almadým ama hisse uçtu gitti...yani aynýsý olacak diye bir kaide yok benim analizim tutarsa yarýn 1,60üstünde bir yerde kapar(tahmini1,62). perþembe biraz geriler cuma 1,73 civarý bir yerde kaparýz haftayý diye salladým ama tabiki tutarsa ...ytd tabikisi herkesin aklý var a. a. var annayan annadý...
Yer Ýmleri