AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
AKFGY - Akfen Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun...![]()
Selamlar arkadaþlar...
Bu hisse bölünme konusunun olasý etkileri nelerdir? Fikri olan var mý?
Yeni forum hayýrlý olsun ve þans getirsin
Bu hisse ne zaman þehir otelciliði tekrar eski günlerine kavuþur o zaman toparlar yoksa durum gidererek kötüleþiyor .
Her akþam sahilden geçerken görüyorum oda fiyatý 42 Euro olmuþ bu durumda ne yapýlýr ki zaten
Bi fikir vereyim þimdi bu hamdi paylarini toplayamadi ya kagidi ucurmadan bakti olmuyor 2. Planý devreye soktu akfen gyonun içinde ne kadar iþe yaraar deðerlenmiþ arsa menkul varsa diger sirkete atacak sirket ici oldugu içinde demek bi yaptirimi yok tabii konuyu iyi bilenler aciklarlar benim anladýðým bu zaten bu adamda bi meymenet cikmaz paralari toplarken iyiydi borsa verirken yok almaya gelirsen yine yok bu zihniyet olduðu sürece bi adim gidemeyiz isleri güçleri ky yi carpmak.
ASUS_Z00AD cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri