Satýn satýn durmayýn patron 2.00 dan 2.01 den toplasýn senelerce yatýrýmcýsýný öpen patrona kýyak çekin de ucuz ucuz toplasýn piyasadan. Aferün....
Biraz akýllý olun kardeþim yahu. Adam 2.50 fiyattan da olsa alacak iþte 14 Milyon lotu niye ucuz ucuz verirsiniz ki sabredemedimiz mi? Geri alým yaptýðý paylarý çekecek piyasadan o zaman piyasada mal azalýnca gelecek kapýnýza iþte bunu göremeyenlere sesleniyorum. Bu hisse uçuk rakamlarý bile görebilir. (Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.)
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç hazzetmem ancak 1 yýl önce sizinle midik yarýþtýrdým adeta !Haklý çýktýmmý temel analiz üstadým!Son çare alýcý getiremedikleri senette en baba haberi yani geri alým açýkladý artýk big boss) gurur yaptý bu sentte ama iþte! dediðiniz gibi 10 yýldýr neredeydin !Suni haberler ile bir yere kadar ancak temel sýkýntýsý alýcý satýcý gelmemekte.Zamanýnda tahtanýn boþ beleþ býrkýlmasý sahipsiz býrkýlmasý temel hastalýk! Tav ý satýnca mý aklýmýz baþýmýza geldi! Saygýlar.Tahtanýn bütün olayý! 1,35-50 aralýðýnda al ve 2,15-2,45 aralýðýnda sat gerisi fasa fiso
)
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 09-08-2019 saat: 02:47.
Ben halka arzdan almadým kaðýdý, Ama arzdan alan varsa yazýk olmuþ. Geçen yýl Rusyadaki dünya kupasý ve TR deki terörsüz turizm sezonu sebebi ile otellerin iyi gelir getireceðini düþünerek varlýk satýþý olabileceði beklentisiyle bekledim. Olmayýnca da sonbaharda sattým. Yýlbaþý gibi ilk aldýðýmdan daha az bir miktarla tekrar döndüm. Son yükseliþten önce hatta 1.50-1.60 civarý ilave alým yapsam mý diye düþündüm ama elim gitmedi.
Kaðýdýn temeli düzeliyor, yoksa þirket geri alým yapmazdý. Akfen Holding 4 liradan geri alým programý açýklayýp 14 TL gibi bir deðerden alýmý sonlandýrýp, borsa kotundan çýkmýþtý. Belki bu þirketi de borsa kotundan çýkarmayý planlýyordur.
[QUOTE=BaðkurEmeklisi Ninja;3661125]Ben halka arzdan almadým kaðýdý, Ama arzdan alan varsa yazýk olmuþ. Geçen yýl Rusyadaki dünya kupasý ve TR deki terörsüz turizm sezonu sebebi ile otellerin iyi gelir getireceðini düþünerek varlýk satýþý olabileceði beklentisiyle bekledim. Olmayýnca da sonbaharda sattým. Yýlbaþý gibi ilk aldýðýmdan daha az bir miktarla tekrar döndüm. Son yükseliþten önce hatta 1.50-1.60 civarý ilave alým yapsam mý diye düþündüm ama elim gitmedi.
Kaðýdýn temeli düzeliyor, yoksa þirket geri alým yapmazdý. Akfen Holding 4 liradan geri alým programý açýklayýp 14 TL gibi bir deðerden alýmý sonlandýrýp, borsa kotundan çýkmýþtý. Belki bu þirketi de borsa kotundan çýkarmayý planlýyordur.[/QUOT
sayýn emekli ninja
borsa kotundan neden çýksýn ki. gy vergi yok. cýkarsa vergiye tabi olacak.
[QUOTE=KERASUS PASCHA;3661327]Þirketi satabilirler,
Þirketin yatýrým süreci bitti 10 yýl taþýttýlar kyye bundan sonra karlarý toplama zamaný, pastayý tek baþlarýna yemek isteyebilirler,
Holdingi de çýkardýlar kottan, halka açýklýk þeffaflýk ve spk’ya, hissedarlara karþý sorumluluk getiriyor, kapalý devre yollarýna devam etmek isteyebilirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ýki günde 525.000 adet geri alým yapýlmýþ. Bu hýzla giderlerse geri alýmýn tamamlanmasý yýlbaþýna kadar sürmez.
Kaynak:
https://www.kap.org.tr/en/Bildirim/782171
Yer Ýmleri