2.5 üstü yok diyor.
2.5 üstü yok diyor.
Milleti yanýltmayýn.
35 Milyon TL kaynak ayýrmýþ. 14 Milyon küsür mal alacam diyor. 1 Milyonunu 2 nin altýndan aldý. Diðer 10 Milyonunu da 2.20-2.40 aralýðýndan alsa kalan 3 Milyon lotu istediði fiyattan alýr. 2.50 üstü yok demek ne demek. Son 500.000 lotu 5 tl den alsa bile ayýrdýðý fon ortalamasýný tutturur. Tabi piyasada mal kalýrsa.
(Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.)
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sence alabilirmi.? 10 milyon lot. % 80 kendi elinde zaten.
ben vermem...
nart ayýndaki genelkurulu bekliyeceðim.
beklediði malý buralardan alamaz.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
7-8 sene ince aldýoý malý buyursun versin kim verecekse. alamaz ise tavaný artýracak besbelli
2.62de bir gap var
defter deðeri 4.**
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
Seneler önce aldýysa bile baþka hesaplarda duruyordur. SPK mevzuatýna göre geri alým yapýlan paylar þirket hesabýna geçmek zorunda ve bunu da kapa bildirmek zorunda. Akfen holdingde benzeri bir durum yaþanmýþ. Özel emirle v.b. yollarla þirket hesabýna aktarýlan paylar sermaye azaltýmý yapýlarak piyasadan çekilmiþ.
Eðer yeterince baþka hesaplardan toplamýþsa ikinci bir yol da çaðrý fiyatý belirleyip kottan çýkma esnasýnda þirkete virmanlayabilir. Fiyat ne olur artýk bilemiyorum? (Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.)
Patronun baþka hesaplardan aldýðý mallardan bahsediyorum.
kottan neden çýksýn o zaman vergi var. alýr %97 sini yinede kottan çýkmaz. bu kadar mal gerialmaya çalýþmasýnýn da bir beklentisi vardýr.
1 lot vermem
Hissenin geçmiþini çok da iyi bilmiyorum.Yukarýdaki yazýlarý da takip ettim.Kötü bir bilanço açýklanýp fiyatýn düþmesini ne engelleyebilir?Patron düþükten alým yapar.Sadece beyin fýrtýnasý.ytd.
Yer Ýmleri