Rusya da oteller var bu savaþ nedeniyle belki ve ambargolar için belki stratejik býr satýstý.. Bilemiyorum..ambargo vs su bu..
Rusya da oteller var bu savaþ nedeniyle belki ve ambargolar için belki stratejik býr satýstý.. Bilemiyorum..ambargo vs su bu..
hocam hissenin geçmiþini bilmem ama son bilancoya göre ederi 26 tl...diyeceksin bu nasýl olur ...bu potansiyel olduðu için buradayým böyle potansiyeli olmayan hisseyi toplamam...hayal diyebilirsin bende zaten azar azar alýyorum topu topu 10 bin lot hedefim var daha fazla almam...
Sahibinden coma antalya satýlýk otel yazýp yuksek fiyattan dusuge listelerseniz uc otelin toplam fiyatýnda islem goruyor.Antalyada satýlan bazi oteller arazisi bile olmadan satýlýyor 49 yýllýgýna kiralanan oteller de var.Akfenin bazý otelleri kendi mulku bazýlari da kiralýk.Ayrica arsalar ve ogrenci yurtlari var.Sogutlucesme projesinin yaninda Bursada 250 donum arsa uzerine penguen gida ile karma proje anlasmasý var.Fakat ….iste herkesin bildigi o fakat da var.Sahipsiz bir tahta .Insanlar korkuyor girmeye.Su an pozitif ve negatif yanlar terazide dengeli duruyor.Tam ortada.YTD
Bilanço tahmýnler nedýr ustadlar
Net Dönem Karý veya Zararý
1.725.490.895
1.079.516.799
Net Dönem Karý veya Zararý
3.082.287.680
2.083.753.201
Yer Ýmleri