Nisan'dan beri hemen her fiyattan, en son 4 ciarýndan yapýlan gerialýmlar.
Neredeyse tüm gazetelere /ajanslara(Dünya'dan Akit denilen paçavraya kadar) 2023-34 projeksiyonlarý ile detaylý bilgiler.
Kýbras'taki hotelin satýmýndan elde edilecek gelirin (100mEUR civarý) nerede ve nasýl kullanýlacaðýna dair bilglendirmeler.
Þirketin EUR cininden borçlarýnýn aylar önce forward iþlemlerle hedge edildiðini, EURTRY'nin yükselmesinden endiþe edilmemesi gerektiðini, EUR'nun yükseliþinin þirketin finansallarýna bir zarar uolmayacaðýnýn altýn çizilmesi.
Tüm bunlar hissse 15-20 arasýndayken olsa Hamdi kesin yýðýnla mal satacak, talebi oluþturuyor diyecðim ama, hisse fiyatý ve þirket Piyasa Deðeri zaten komik rakamlarda. Var bir niyetleri ama, göreceðiz.
Benim öngörüm ve ana stratejim bunlarýn hem kendi buybacklerini satabilmeleri için marj yaratmak, hem de oraya yatýrýlan paranýn alternatif maliyetini geride býrakabilmek için hisseyi Orta vade için minimum 0.30 EUR'a kadar sürecekleri yönünde.
Zaten Kýbrýs'taki hoteli satarlar ve röportajda belirttikleri üzere bu paranýn bir kýsmýný KV borçlarýný kapatmakta kullanýrlarda FAVÖK/borç oraný daha da cazip seviyelere gelecek.
Bu vahapýn 15 sene önce iyi bir kazýðýný yedim. Gazeteci deðil bu dikkat.
Geçen sene patron piyasaya (fonlara) kayda deðer düzeyde hisse devretmiþti. Geri alýmýna baþlanan mallar patronun devrettiði hisseler olabilir mi? Bu minvalde ne yapmak nereye varmak istenmekte olabilir.
Yorumunuz çok deðerli olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrýmcýsýný yýllardýr býktýrmýþ bir hisse daha..
Takip etme zamanlamasý olarak böyle hisseleri seviyorum.
günlük ve aylýk oldukça güzel... haftalýk çayýrda olmasýna raðmen günlüklerin 5.06 üzerinde haftalýklarý toparlama olasýlýðý mevcut..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Son avlarýný yapýp bist 100'den atýlýrlar, yazýn bunu bir yere. Ne iþleri var böylelerinin bist 100'de anlamak mümkün deðil, burada birinci sorumlu SPK'dýr.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Ne oldu yaw yeni müþteri çýkmadý mý? Yüzde 40'ýný zaten çakmýþsýnýz ky'e yüzde 100'ünü vereceðinizi mi sanýyorsunuz?
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Yer Ýmleri