Demek ki burda aðlayan sýzlayan YÖK 2 aydýr tahtanýn önü açýk ver çoþkuyu ky nýn elinde mal YÖK)
Demek ki burda aðlayan sýzlayan YÖK 2 aydýr tahtanýn önü açýk ver çoþkuyu ky nýn elinde mal YÖK)
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yav bu nasýl bir baský arkadaþ dersin ki 5 olmuþ da direnç gösteriyor! 1 yýl önce millete 3 liradan köstüler daha 260 ý göremedik! belli ki daha malý toplayamýþ biz de toplayalým o zaman!
YTD.
Yazan yok cizen yok dusse aglayan yok yukselse sevinen yok eeee daha ne duruyorsun o zaman[emoji41]
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iniþler çýkýþlar elbet olacaktýr ama bu yazýmý bir kenara not edin bu hisse gün gelecek 7 lerde iþlem yapýyor olacak!
YTD.
TUKAÞ GIDA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
TUKAS
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
19.01.2018 13:12:39
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Özel Durum Açýklamasý (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Torbalý Fabrikamýzýn Yatýrýmlarý Hk.
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
25.05.2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Torbalý fabrikamýzda yeni ürün geliþtirilmesine, mevcut ürünlerimizin teknolojik altyapýsýnýn yenilenmesine, ilave üretim ve depo alaný yapýlmasýna yönelik olarak gerçekleþtirilen bina ve makine yatýrýmlarýmýz ile ilgili geliþmeler aþaðýda yer almaktadýr.
- Üretim ve depo alaný inþaatý tamamlanmýþ olup ruhsatý alýnmýþtýr.
- Makine montajlarý devam etmektedir. Montaj çalýþmalarý tamamlandýktan sonra deneme üretimlerine baþlanacaktýr.
Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
Hu hu[emoji41]
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri