hý hýkimse yokmu.?
hý hýkimse yokmu.?
Yok hoca bir sen bir ben çalý dibindekiler ses verin ne olacak bu hisse
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TUKAÞ GIDA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
TUKAS
Gönderim Tarihi
24.01.2018 19:18:02
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Finansal Duran Varlýk Edinimi
Özet Bilgi
Almanya'da Baðlý Ortaklýk Kurulmasý - TUKAS GmbH
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Finansal Duran Varlýk Edinimi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Edinime Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
24/01/2018
Alýma Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Evet
Edinilen Finansal Duran Varlýðýn Unvaný
TUKAS GmbH
Edinilen Finansal Duran Varlýðýn Faaliyet Konusu
Avrupa bölgesine yapýlan satýþlar için tanýtým, pazarlama ve satýþ faaliyetlerinin yürütülmesi
Edinilen Finansal Duran Varlýðýn Sermayesi
30.000 EUR
Edinim Yöntemi
Kuruluþta Edinim (Establishment)
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
-
Edinme Koþullarý
Peþin (Cash)
Vadeli ise Koþullarý
-
Edinilen Paylarýn Nominal Tutarý
30.000 EUR
Beher Payýn Alýþ Fiyatý
-
Toplam Tutar
30.000 EUR
Edinilen Paylarýn Finansal Duran Varlýðýn Sermayesine Oraný (%)
100
Edinim Sonrasýnda Sahip Olunan Paylarýn Finansal Duran Varlýk Sermayesine Oraný (%)
100
Edinimden Sonra Finansal Varlýkta Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Oraný (%)
100
Edinilen Finansal Duran Varlýðýn Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
0,04
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
0,07
Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
Satýþlarý olumlu etkilemesi beklenmektedir
Pay Alým Teklifinde Bulunma Yükümlülüðünün Doðup Doðmadýðý
Hayýr (No)
Pay Alým Teklifinde Bulunma Yükümlülüðü Doðuyorsa Muafiyet Baþvurusu Yapýlýp Yapýlmayacaðý
Hayýr (No)
Satan/Devreden Kiþinin Adý/Ünvaný
-
Karþý Taraf SPK Düzenlemelerine Göre Ýliþkili Taraf mýdýr?
Hayýr (No)
Ortaklýðýn Satan/Devreden Tarafla Ýliþkinin Niteliði
-
Varsa Ýþleme Ýliþkin Sözleþme Tarihi
-
Finansal Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
Nominal bedel üzerinden
Deðerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlenmedi (Not Prepared)
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Zorunlu deðildir
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarasý
-
Deðerleme Raporunu Hazýrlayan Deðerleme Kuruluþunun Unvaný
-
Deðerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
-
Ýþlem Deðerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleþtirilmemiþse/Gerçekleþtirilmeyecekse Gerekçesi
-
Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu 24.01.2018 tarihli toplantýsýnda;
Baþta Almanya olmak üzere Avrupa bölgesine yapýlan satýþlarýn artýrýlmasý, tanýtýmý, pazarlanmasý hedefi doðrultusunda Almanya'nýn Baden Württemberg eyaletinde satýþ ve pazarlama konularýnda faaliyet gösterecek, Tukaþ Gýda San. ve Tic. A.Þ.'nin paylarýnýn tamamýna sahip olacaðý EUR 30.000 sermayeli, TUKAS GmbH ünvanlý yeni bir þirket kurulmasýna, resmi kurum ve kuruluþlara gerekli baþvurularýn yapýlmasýna karar vermiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Ana Sayfa ÞÝRKET HABERLERÝ Tukaþ Gýda Almanya’da Þirket Kuruyor
ÞÝRKET HABERLERÝ
Tukaþ Gýda Almanya’da Þirket Kuruyor
24 Ocak 2018 8
Tukaþ Gýda,Avrupa bölgesine yapýlan satýþlar için tanýtým, pazarlama ve satýþ faaliyetlerinin yürütülmesi için Almanya’da TUKAS GmbH ünvanlý yeni bir þirket kurulmasýna karar verdi.
Tukaþ Gýda’nýn (TUKAS) konu ile ilgili olarak Kamuoyu Aydýnlatma Platformu’na (KAP) gönderdiði yazýlý açýklama aþaðýda yer almaktadýr:
Þirketimiz Yönetim Kurulu 24.01.2018 tarihli toplantýsýnda;
Baþta Almanya olmak üzere Avrupa bölgesine yapýlan satýþlarýn artýrýlmasý, tanýtýmý, pazarlanmasý hedefi doðrultusunda Almanya’nýn Baden Württemberg eyaletinde satýþ ve pazarlama konularýnda faaliyet gösterecek, Tukaþ Gýda San. ve Tic. A.Þ.’nin paylarýnýn tamamýna sahip olacaðý EUR 30.000 sermayeli, TUKAS GmbH ünvanlý yeni bir þirket kurulmasýna, resmi kurum ve kuruluþlara gerekli baþvurularýn yapýlmasýna karar vermiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
inþallah varlýk alýmlarý þirketin düzenli kara gecmesi cok güzel þeyler birde þu turgutlu fabrika arsasýný sanayiden konuta çevirmiþti o konu hakkýnda bilgi verseler cok daha güzel olucak.
Herþeyi anladým da þu kapanýþa doðru aþþaðý basmasýný çözemedim.Ýnþallah zamaný gelmedi diye yapýyordur.Fiyatý düþük tutmaya çalýþýyor beyfendiler. Alýmlara raðmen fiyat ilerlemiyor.
az kaldý bunlarý spk þikayet yazýlacak bu yaptýklarý hareketleri bakalým ne kadar daha devam edicek. ytd degildir
Yer Ýmleri