http://imageturko.com/?di=3PKP
burda sanki acýk yapmýs
http://imageturko.com/?di=3PKP
burda sanki acýk yapmýs
Ünlü,ata ve gedik'ten tahsisli de alýnan mallar satýlmýþ olabilir.
Ben bunu olumlu deðerlendiririm zira hisseler konsolide olmuþ oldu.
Yarýn öbür gün ne kadar az satýþ gelirse o kadar iyi. Pazartesi/salý bu tahsisli de alanlardan satýþ gelebilir.
Meksa'dan çarþamba alýnan mallar deustche 'ye 78.000 lot olarak geçmiþ. Bugünde meksa,burgan,hsbc ve yatýrýmdan yabancý iþlemi var mý iki gün sonra göreceðiz.
Yýl sonu olmasý nedeniyle her gün ihale haberleri gelecek gibi. Bugün aldýðý ihaleler 20 milyonu buldu.
Ýyi tatiller.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
nereye gider bu hise bilygisi olan varmý acaba mesaj atabýlýr
Tahsisliden satýlan lotlarý piyasada neden satsýnlar .. öyle biþi olda patron kendi satardý / satmaya devam ederri
KURUMSAL YATIRIMCI SATMASINI BEKLEMEK DÜKKAN SAHÝBÝNÝN DÜKKANINI DEVRETMESÝNÝ BEKLEMEKLE EÞ DEÐER OLARAK GÖRÜYORUM EN BASÝT ÝFADESÝYLE
üstelik
GÜZEL KAR EDEN ÝÞLEYEN BÝR DÜKKANI
böyle bir iþlemin benzerleri çok ancak yakýn tarihten ilk hatýrýma gelenler kerevitaþ global yatýrým holding gibi
benim öngörüm o v de iki haneli rakamlar hayal deðil
yabancý yatýrýmcý adýna alan gedik yatýrýmýn hisse ile olan öngörüsünü okumanýzý tavsiye ederim
ytd
Sn Timmuçin Gedik yatýrýmýn raporunu okudum ve görünen o ki bu raporu okuyan yatýrýmcý kitlesinden iki kat talep gelmiþ. Yani rapordaki tespitlere ve beklentilere inanmýþlar.
Bu demek deðil ki kýsa vade de kar edenlerden bazýsý karýný realize etmesin. Kimse bunun garantisini veremez. Þu söylenebilir para kasaya yeni girdi ve hikaye yeni baþlýyor.
Kaldý ki bu devirde benim diyen þirketlerin bile zorlanacaðý tahsisli sermaye artýþýnda bu baþarýyý kutlamak gerekir. Gedik yatýrým iyi bir iþ yapmýþ oldu. Vaktiyle ODAS tahsisliyi eline yüzüne bulaþtýrmýþtý. 12 liralýk hisseyi 8.8 e satmýþ ve tamamýný da yapamamýþtý. O gün için somut proje olmamasýna rapmen bugün 17-18 bandýnda.
Þimdi sýra 10.ayda gizlilik sözleþmeleri imzalanan mai ve tanýtek'in hisse devir, ortaklýk sözleþmelerinde.
Mai ve tanýtek, akdeniz ortaklýðýnda kamu kurum, belediye, özel sektörde ihlaleler aldýkça artýk salt güvenlik hizmet alýmý dýþýnda haberler gelecektir.
Geçen gün halka açýk Senkron güvenlik Kipa’nýn araç takip iþini almýþtý.
Tanýtek’in de ileride halka açýlmasý sürpriz olmaz. ODTÜ teknoloji içinde kurulu þirket vergisel avantajlarý olduðundan cazip olabilir. Yine bu þirketin plaka, kýrmýzý ýþýk takip yanýnda denetimli serbestlik takip iþi de çok önemli.
Akdeniz güvenlik afganistan’dan sonra balkanlar, türki cumhuriyetler vs ülkelere açýlýrsa süper olur.
Güvenlik kaygýsýnýn arttýðý bir gezegende inþallah iyi bir performans sergiler.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tanýtek'in iþ alanýna iliþkin borsada iþlem gören Senkron Güvenlik Ve Ýletiþim A.Þ.'nin 14.12.2017 - 05.09.2017 tarihinde KAP'a duyurduðu sözleþmeler;
"Þirketimiz ile Kipa Ticaret A.Þ. arasýnda, belirlenen Alýþveriþ Merkezlerinde plaka tanýma sisteminin kurulmasý, montajý ve yazýlýmýn Emniyet Genel Müdürlüðü sistemine entegre edilmesi iþi kapsamýnda 524.138,85 USD bedelle; þirketimiz ile Migros Ticaret A.Þ. arasýnda ayný iþ kapsamýnda 73.006,12 USD bedelle sözleþmeler imzalanmýþtýr."
"Þirketimiz K.Y.K. Kocaeli Ýl Müdürlüðü tarafýndan düzenlenen IP Tabanlý Kamera ve Güvenlik Sistemi ihalesini 2.092.400 TL bedellik teklifiyle kazanmýþtýr."
Þimdi eðer Tanýtek ortaklýðý olursa kamu kurumlarý ve dolayýsýyla iktidar ile arasý iyi olan Akdeniz Güvenlik bu pastadan daha rahat pay almaz mý?
Ortaklýk düþünülen Mai Otomotiv Savunam Teknoloji A.Þ.'nin sayfasýnda neler yapabildiði yazýyor. Þirket yeni sermaye giriþi ve Akdeniz Güvenlik ortaklýðýnda neler yapabilir hep birlikte göreceðiz.
Bu hafta yeni sermaye tescil edilecek ve sicil gazetesinde ilan edilecektir. Sonrasýnda hep beraber göreceðiz.
Tüm bu yazýlanlar þahsi fikrim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri