6.2508 ortalama ile 6.06 ya kadar düþtü...
6.2508 ortalama ile 6.06 ya kadar düþtü...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
.anlaþýlan tahsisliden mal alan leþ kargalarý defolup gitmeden rahat yok......
Hisse ile ilgili kýsa vadeli en büyük endiþemiz tahsisliden alanlar kýsa günde %20'yi realize etmeleri yani satmalarýydý ki bugün öyle olduðuna inanýyorum .
Þimdi yüksek sesle soruyorum, ey Gedik Yatýrým 2 kat talep gelen hissede nitelikli yatýrýmcý dediklerin,seçtiklerin bunlar mýydý?
Bireysel yatýrýmcýlar arasýnda kimine 40 vermiþsin kimine 250 kimine 500 bunu neye göre belirledin.? Kýstas neydi? Salt talep miktarý mýydý?
Hisse 6 Eylül'den 27 Kasým'a kadar 5.600 bandýnda iken onay geldiði ve kayda alýndýðý halde tahsisli yapýlmamýþ ve ek süre alýnmýþtýr. Daha sonra hissenin aðýrlýklý fiyatý aþaðý çekilmiþ ve her ne hikmetse tahsili reel fiyatýn altýnda 5.150 TL'den yapýlmýþtýr. Bu projeksiyonu bilenler acaba haksýz kazanç elde etmiþ midir?
Herkes mal alýr/satar lakin tahsisli bitmiþ, kasaya para girmiþ,100 milyonluk ihale ve mai'nin ortaklýk haberi gelmiþken endekste primli iken bu satýþýn izahý olamaz.
Yarýn þirkete de bu hususu yazacaðým.
Ocaksonu en gec 12 lete gelir bencce ytd
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa yi gerel i kozaa yi mali verilermi goturdu yoksa hayaller mi? Mali veriler biraz gec gelir ama savunma sanayine uretim yapmaya baslamasi ki bir yerlerden garantiler alinmasa bu kadar acele hisse satilip fon yaratilip sirket satin alinmazdi bence...bu nedenle onumuzdeki donemde ilginc haberler dusebilir diye dusunuyorum ki alinan guvenlik ihaleleri haric o alanda da ciddi bir buyume oldugu bariz..fikir bunlar sadece katilan olur katilmayan olur...ytd
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri