Genelde her tahsisli sonrasi kisa yukari uzun aşağı görmüşümdür. Umarım yarın uzun beyaz bir bar yapar kendine. Yoksa o bugün yaptığı bar güzel bir poz vermiyor. Pastaya da bu hali ile yorum yapamıyorum.
var bi hikmet !!!!
Genelde her tahsisli sonrasi kisa yukari uzun aşağı görmüşümdür. Umarım yarın uzun beyaz bir bar yapar kendine. Yoksa o bugün yaptığı bar güzel bir poz vermiyor. Pastaya da bu hali ile yorum yapamıyorum.
var bi hikmet !!!!
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Süre ya da satmama taahhüdü yok.
100 milyonluk ihaleyi ve mai ortaklığını fiyatlamadıysa tahsisliden ve öncesinden alanlar dökülsün istiyorlardır.
Aksi taktirde hissenin şoförü acemi ve parasız diyeceğim. Bu nedenle yarın/öbür gün önemli.
Aynı şekilde yarın tahsisliden alanların hisseleri ilgili kurumlara dağılacak. Bakalım yabancıya ne kadar gidecek?
Akdeniz akşamları bir başka mı oluyor göreceğiz...
ilginç geldi, 100 günlüğe göre fibo üst direnci olan 6,44 ü dün ve bugün 2 kez test etti ve bugün geri sert çekildi. 100 günlük için altta 5,72 ve onun altında ise 5,28 ve sonrasında sıralı destek noktaları 4,92 ile 4,56 var.
50 günlük ortalama için ise 6,09 alt desteğinde kapanış yapması da manidar. 50 günlük ortalamalara göre 5,87 ve 5,69 görünmekte. 5,69 tutunamaması durumunda tahtanın 5,51 - 4,92 fiyat aralığında fiyatlanması beklenebilir.
Valla nerden bakarsam bakayım, test edilmiş 6,44 fiyatı teknik indikatörler için en üst seviye görünüyor. Buradan sert geri çekilme yaşanabilir gibi bir hisse kapıldım. Yarın tahtanın durumuna göre karar vereceğim devam mı tamam mı demeye !!!!
Aşağıda ki de fibonacci fanları.
fiyat artışının devamlılığı için 6,50 yi sert aşması ve çoklu kapanış yapması lazım.
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Mai Group, askeri araç alanında; fikri mülkiyet hakları Mai Group'a ait olan taktik tekerlekli zırhlı araçlar ve lisans altında ürettiği ISUZU araçlar ile faaliyet gösteriyor.
Dünyanın önde gelen zırhlı araç tasarım ve üreticilerinden olan Mai Group'un zırhlı araçları, bugün 15'ten fazla ülkenin ordusunda aktif olarak görev yapıyor.
Mai Otomotiv, kendi markalarının yanısıra dünyanın çeşitli savunma sanayi markaları için sipariş üzerine zırhlı araç tasarlıyor ve üretiyor.
Günaydın şirket tanıtım ve geleceğe yönelik beklentiler için yarın analist toplantısı düzenliyormuş ve yoğun katılım varmış.
İnşallah olumlu geçer ve gedik dışındaki şirketler de rapor hazırlar.
Yer İmleri