Kýsa vade 7.20 orta vade 10-11..
7.20den sonra mai benzeri bir haber daha düþerse ki "oyle bir ihtimal var" yeni hedef 8.80 sonra 11 olur. Ytd
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Gerel'in ilk tesla ile elek.araç þarj teknoloji iþbirliði haberi geldiðinde bir tavan ve sonrasý çözülme olmuþ ve ardýndan müdürün basýn açýklamasý ve gazete haberleri ile bugün geldiði nokta 1.960- 4.770 ...
Þimdi yarýn ve önümüzdeki günlerde basýnda , savunma san., teknoloji dergilerinde akdeniz güvenlik zýrhlý araç iþine girdi haberlerini okuyacaðýz. peþinden fuarlar,ihaleler...
Bugünkü SSM açýklamalarý savunma sanayiinde faaliyet gösteren yerli þirketlere çok iþ düþeceðini gösteriyor.
Ayný þeyi tanýtek'te de yaþayacaðýz.
Bu yazýlanlar bence umutlar ve temennilerimiz, bugün MAÝ haberi düþtü ve hissede týk yok, ihale alýmlarý geldi düþüþ devam etti. Yarýn açýlýþta yönünü biraz belli eder. Ben þu anda bu hissede mecburen uzun vadeli yatýrýmcý oldum. Ýnþallah diledikleriniz kýsa zamanda gerçekleþir.
Genelde her tahsisli sonrasi kisa yukari uzun aþaðý görmüþümdür. Umarým yarýn uzun beyaz bir bar yapar kendine. Yoksa o bugün yaptýðý bar güzel bir poz vermiyor. Pastaya da bu hali ile yorum yapamýyorum.
var bi hikmet !!!!
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Yer Ýmleri