takas paylasacak kimse var mi acaba? muhendis sizi hayranlikla okuyorum
takas paylasacak kimse var mi acaba? muhendis sizi hayranlikla okuyorum
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
muhendis yorum yok mu bu gece?
bu gece dýþardaydým.. yeni girdim eve, detaylý bakmadým ancak günlük grafikte bugünün tamamý bir doji olarak geçmiþ, dipte doji güzeldir.. düþüncelerin için ayrýca teþekkürler..
tüm ortaklara selam olsun..
dojiden sonra hayaliniz nedir
günlükteki grafikte tam oranlý olmasa da bir "doji sabah yýldýzý" dönüþü olacaksa þayet bugünü temsil eden mum gün sonunda yeþil /içi boþ olmasý gerekir diye bi beklentim var . þu ana kadar benzer bi yapý oluþtu bakalým gün sonu koruyabilecek mi.. hayal mi bilmem ama bugünkü beklentim bu.
Þirket Yönetim Kurulu þirket merkezinde toplanarak, Þirketimiz yazýlým, biliþim sektöründeki yatýrýmlarýna hýz vermek
amacýyla' a Ankara Ticaret Sicil Müdürlüðü’nde 185487 sicil numarasýnda kayýtlý olan Tanýtek Biliþim Sistemleri San.
VeTic. A.Þ þirketinin 5.000.000 TL olan sermayesinin mevcut ortaðýn rüçhan hakký kýsýtlanýp %100 artýrýlarak
10.000.000TL’ye çýkartýlmasý için 5.000.000 TL’lik kýsmýna þirketimiz tarafýndan iþtirak edilmesine, b- Sermaye
artýrýmýnaiþtirak edilmesi sonrasýnda Tanýtek Biliþim Sistemleri San. Ve Tic. A.Þ þirketinin ortaklýk yapýsýnýn
aþaðýdaki þekilde oluþmasýna, Ortak (Unvan) Pay Adedi Pay Tutarý Mustafa Hararcý 5.000.000 Adet
kdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Þ 5.000.000 Adet 5.000.000 TL Karar verilmiþtir.
Kamuoyuna arz ederiz.Saygýlarýmýzla
Yer Ýmleri