Sayýn mühendis yeni yorumunuz nedir? Kama, fibo derken baþýmýz döndü...
Sayýn mühendis yeni yorumunuz nedir? Kama, fibo derken baþýmýz döndü...
kýsa ve orta vadede " Þamda kayýsý ihalesi aldýk" , " araplarla iþ baðladýk" , "þirketin bahçesinden petrol bulduk" haberlerinin olacaðýnýn haberini veren 5,76 vatana millete hayýrlý olsun..
þahsi düþüncem olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
5,74-5,76 arasýna inersem tahiminimi bir grafikle anlatýcam demiþtim haftasonu atýcam.. acele etmeye gerek yok grafikte bu seviyeyi iyice bi gösterip sonrasýnda da kaybetmesi gerekiyor tahtayapýcý...
Düzenleri ve oyunlarý bozulan bazý muhteremler akýl ve paralarýnca ayar veriyor anlaþýlan.
Piyasa koþullarý da yardým ediyor oh ne güzel Ýstanbul...
doksanlarda gezinirken 69'a alýþ girmiþ idim.
az daha geliyormuþ :)
neyse belki pazartesi gelir :)
Karanlýk odadan sonra alýþ göndersem de gelmedi . Bu hafta bizim için kötü geçti.
hoþgeldin sayýn ohannesburg, çok hissede karþýlaþtýk, gerel, anele, kozal, ama sanýrým kozal dan çýktýnýz yada ben göremedim özür. sýra akguv muþ :) bol kazançlar
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
teknik olarak muhendis kadar detaylý bilgi verecek bilgi birikime sahip olmasam da çift dip yapýp çýkýþa geçeceðiz gibi geliyor. bir iki gündüz yazayým diyorum ama sayýn muhendis in verdiði grafikler daha saðlam olur. benimki acemi iþi biraz. teknik arkadaþla çalýþýyoruz tavsiye verecek kadar bilgi sahibi deðiliz malesef. herkese iyi kazançlar iyi haftasonlarý dilerim
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri