Þaka mý metro gelmis hisseye Aman dikkat galip emmi bunu da kaldýrmasýn
Galibin son ayda girdiði kagýtlar avgyo ozdgyo alcatel mepet metro bunlarý takip edebildim hepsi uctu gerci bürüt takasa alýnan da var bakalým belki buna geçecektir inþallah
Yaðmurdan kaçarken doluya tutulduk. Biz ALCTL de iþlemlere son verdik GALÝP var diye burada da karþýmýza çýktý.
Yarýn tüyerim ben.
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
SPEKLER ile mücadele eden SAFTRADER
Aþaðý yukarý aþaðý yukarý. Hadi bakalým yön nereye gidecek.
Metro yatýrým neticede bir aracý kurum orada sen ben herkesin hesap açabileceðini tahmin ediyorum .3 yýldýr bekliyorum yüksek maliyetle beklerim yine benim için deðiþen birþey yok sadece beyin fýrtýnasý yapýyorum algý olma ihtimali varmýdýr diye sesli düþündüm.yazdiklarim yatýrým tavsiyesi deðildir.borsadan çok anlasak böyle bir hissede 3 yilimi heba etmezdim.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýca sunuda ifade edeyim.seans bitimine yakýn yapýlan hareketler yýllar oncelerini hatýrlattý bana.eskiler bilir seans içinde vasat seans sonu hareketlenirdi.insallah eski rakamlarýna bir an evvel ulasirda zararda kimseler kalmaz.cunku bu senet beni çok yýprattý.y.t.d.
Yer Ýmleri